Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ Saronic Ferries : Πως διαμορφώνονται απο εδώ και εξής τα δρομολόγια των...

Saronic Ferries : Πως διαμορφώνονται απο εδώ και εξής τα δρομολόγια των πλοίων της

948
0

 

Σεβόμενοι απόλυτα τον απαράβατο κανόνα της αποφυγής του αποκλεισμού των νησιών, ως Saronic Ferries εξετάσε ενδελεχώς όλες τις πιθανές ενέργειες που θα συμβάλουν στον περιορισμό εξάπλωσης του Κορονοϊού και ενημερώνει με ανακοίνωση της στη σελίδα της στο facebook το επιβατικό κοινό για τις αποφάσεις και τις εφεξής δράσεις της εταιρείας..

Πιο συγκεκριμένα

1) Από αύριο, Τετάρτη, 18 Μαρτίου, θα εκτελούνταιμόνο 2 δρομολόγια ημερησίως για τις καθημερινές ημέρες, ένα πρωινό και ένα απογευματινό. Ημέρες Παρασκευή και Κυριακή θα εκτελούνται 4 δρομολόγια ημερησίως, ενώ ημέρα Σάββατο 3 δρομολόγια. (Αναλυτικά, στο sf.gr)

2) Επίσης, μειώνει αυτοβούλως το πρωτόκολλο επιβατών στα πλοία μας στο 50%, ώστε να εξασφαλιστούν μεγαλύτερες αποστάσεις ανά επιβάτη στους χώρους ενδιαίτησης.

3) Από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της Πανδημίας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των Υπουργείων Υγείας και Ναυτιλίας, έχουμε εκπονήσει σχέδιο δράσης για πιθανή αντιμετώπιση κρούσματος του ιού COVID-19 εν πλω και προληπτικές ενέργειες περιορισμού διάδοσης του, καθώς και ενημέρωσης των επιβατών σχετικά με τις προληπτικές ενέργειες, τα συμπτώματα και την αντιμετώπιση του.

Τα παραπάνω μέτρα είναι προσωρινά και θα μεταβάλλονται αναλόγως και των οδηγιών / μέτρων από τις αρμόδιες Αρχές.

Τελος, ως πλέον σημαντικό, η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού/Saronic Ferries συνιστά στους επιβάτες να ταξιδεύουν όχι αλόγιστα, αλλά με γνώμονα τόσο την δική τους ασφάλεια, όσο και των γύρω τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.