Αρχική ΟΛΠ Κορωναϊός : Μέτρα προστασίας για το προσωπικό της ΟΛΠ Α.Ε

Κορωναϊός : Μέτρα προστασίας για το προσωπικό της ΟΛΠ Α.Ε

546
0

Η ΟΛΠ Α.Ε. στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης και με προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζομένων όσο και των συνεργατών της και κατ’ επέκταση τη μείωση της διασποράς του COVID – 19, έχει προβεί στις παρακάτω ενέργειες:

1. Αναστολή όλων των επαγγελματικών ταξιδιών και επισκέψεων αντιπροσωπειών από και προς το εξωτερικό.

2. Πραγματοποίηση επαγγελματικών συναντήσεων μέσω τηλεδιασκέψεων.

3. Προμήθεια υγειονομικού υλικού (αντισηπτικά υγρά, ιατρικές μάσκες) και παροχή οδηγιών για το ορθό πλύσιμο των χεριών. Οι υπάλληλοι της εταιρείας φορούν μάσκες όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

4. Εβδομαδιαία απολύμανση όλων των γραφείων και των κοινόχρηστων χώρων του κτιρίου, καθώς και απολύμανση κοινόχρηστων επιφανειών (διακόπτες, πόμολα, επιφάνειες εργασίας) κατά τη διάρκεια της ημέρας.

5. Τοποθετήθηκαν βάσεις αντισηπτικού σε καίρια σημεία της εταιρείας, προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση από όλο το προσωπικό για συνεχή χρήση.

6. Ανταλλαγή εταιρικών πληροφοριών και δεδομένων με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων.

7. Τηλεργασία με βάρδιες του προσωπικού με ασφαλή πρόσβαση στα αρχεία των εταιρικών υπολογιστών.

8. Συνεχή ενημέρωση από τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές και στενή συνεργασία με τον Ιατρό Εργασίας.

9. Συνεχή ενημέρωση των εργαζομένων από το τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων και το Τμήμα Ασφάλειας για τις εξελίξεις και σαφείς οδηγίες σχετικά με τα μέτρα πρόληψης.

10. Παραλαβή δεμάτων courier από το θυρωρείο του κτιρίου και απολύμανση αυτών.

Σε κάθε περίπτωση συνίσταται στο προσωπικό της Εταιρείας να ακολουθεί τις υποδείξεις των κρατικών αρχών και να λειτουργεί σεβόμενο το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.