Αρχική ΟΛΠ Απομακρύνεται σε λίγο καιρό το Jet Ferry 1 από το λιμάνι του...

Απομακρύνεται σε λίγο καιρό το Jet Ferry 1 από το λιμάνι του Πειραιά

3778
0

Θα απομακρυνθεί εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος το Ε/Γ- Ο/Γ Jetferry 1 από το λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα το μώλο Κράκαρη στον οποίο βρίσκεται εγκαταλελειμένο από το 2011 οπότε και μεταφέρθηκε από τα “Λεμονάδικα” όπου και παρέμενε ακινητοποιημένο από το 2009.

Το πλοίο είναι το μόνο της πάλαι ποτέ κραταιάς GA Ferries που παρέμεινε στο λιμάνι, μετά την απομάκρυνση των υπολοίπων το 2011.

Ο ΟΛΠ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει την επιτυχία του τελευταίου ανοιχτού διαγωνισμού, 9ου στον αριθμού.

Μετά από 9 άγονους διαγωνισμούς, ολοκληρώθηκε ο τελευταίος ανοιχτός διαγωνισμός για την απομάκρυνση του επικίνδυνου και επιβλαβούς πλοίου «ΤΖΕΤ ΦΕΡΡΥ 1», το οποίο επί χρόνια βρίσκεται πλαγιοδετημένο στο “ Μώλο Κράκαρη” της Ακτής Περικλέους του Κεντρικού Λιμένα .
Πλειοδότης ανεδείχθη η εταιρία “ΙΓΝΑΤΙΟΣ Α.Ε.”*, η οποία προσέφερε ποσό 789.250 Ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Ο ΟΛΠ Α.Ε. τα τελευταία 5 χρόνια έχει εκποιήσει τα περισσότερα από τα ημιβυθισμένα και επικίνδυνα πλοία της ευρύτερης περιοχής ευθύνης του, των οποίων η απομάκρυνση ήδη ξεπερνάει τον αριθμό των 70 πλοίων, προς όφελος πρώτα απ’ όλα του θαλάσσιου και χερσαίου λιμενικού χώρου.

*Εταιρεία συμφερόντων Spanopoulos Group

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.