Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Βράβευση Γ. Μώραλη από την ΕΠΣΠ

Βράβευση Γ. Μώραλη από την ΕΠΣΠ

1344
0

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά βράβευσε τον Γιάννη Μώραλη, Δήμαρχο Πειραιά για τη γενικότερη του προσφορά στο Ελληνικό γενικά και στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο ειδικά ως στέλεχος του Ολυμπιακού Πειραιώς. Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ και παλιός άσος του Ολυμπιακού Γ. Ανατολάκης.

Για τη βράβευση του καθώς και τη στάση του Δήμου ως προς την ΕΠΣΠ ο Γ.Μώραλης έκανε τις κάτωθι δηλώσεις.

  • «Αφιέρωσα τη ζωή μου στο ποδόσφαιρο με πάθος και εντιμότητα»

«Είναι μεγάλη χαρά να παρευρίσκομαι στην εκδήλωση του ποδοσφαίρου της πόλης ως Δήμαρχος Πειραιά. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμητική αυτή διάκριση. Στο ποδόσφαιρο δραστηριοποιήθηκα 21 χρόνια. Αφιέρωσα τη μισή παραγωγική ζωή μου και θέλω να πιστεύω ότι το έπραξα με πάθος, με αξιοπρέπεια, με σοβαρότητα και με εντιμότητα, εκπροσωπώντας τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, τον Ολυμπιακό, αλλά και όντας για δύο χρόνια στην προεδρία της Super League, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό ως Αντιπρόεδρος. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου. Συνέβαλα και εγώ από την πλευρά μου και από όποια θέση μου ανατέθηκε με υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και εντιμότητα».

  • «Θα επιλύσουμε τα προβλήματα του πειραϊκού ποδοσφαίρου»

«Στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Είναι ωστόσο ευκαιρία να μιλήσουμε για τα προβλήματα του δικού μας ποδοσφαίρου που δυστυχώς στην πόλη μας είναι πολλά. Τα γνώριζα πριν, τα γνωρίζω και τώρα από μια άλλη σκοπιά βέβαια, αυτή του Δημάρχου. Είναι πραγματικά στενάχωρο, προβλήματα για τα οποία έκανα κριτική στις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές που δεν τα επίλυσαν, να βλέπω τώρα πόσο δύσκολο είναι να λυθούν. Είμαστε μια νέα Δημοτική Αρχή με πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα, ορμή και διάθεση και αρκετοί από τον συνδυασμό μας προερχόμαστε και κάποιοι παραμένουν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχουμε τη διάθεση και πιστεύουμε ότι θα λύσουμε τα προβλήματα το συντομότερο δυνατόν ή έστω θα βελτιώσουμε τις συνθήκες για το ποδόσφαιρο στον Πειραιά».

  • «Στόχος μας η ανακατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων και η δημιουργία νέων»

«Επικοινώνησα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γιώργο Γαβρίλη ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είναι πιστωμένο το κονδύλι για το γήπεδο του ΣΕΦ, που εξυπηρετεί αρκετά σωματεία της πόλης. Τις προσεχείς ημέρες θα συναντηθούμε με τη νέα κυβέρνηση, με στόχο να αναβιώσει η προγραμματική συμφωνία έτσι ώστε η Γραμματεία και η Περιφέρεια να χρηματοδοτήσουν την ανακατασκευή του γηπέδου στο ΣΕΦ, γεγονός πολύ σημαντικό. Με δεδομένη την κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου, θα επιδιώξουμε μέσα από δωρεές το προσεχές τρίμηνο τη χρηματοδότηση ανακατασκευών αθλητικών χώρων. Είμαστε σε επικοινωνία με ανθρώπους που θέλουν να συμβάλλουν στο Δήμο, έτσι ώστε να βελτιώσουμε τις λίγες εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου που διαθέτουμε και αν είναι δυνατόν να βρούμε χώρους για να φτιάξουμε νέες».

  • «Ο Δήμος Πειραιά θα ενισχύσει τη σχέση του με την Ε.Π.Σ.Π»

«Γνωρίζω τις διαχρονικές προσπάθειες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά. Τόσο η σημερινή Διοίκηση όσο και οι προηγούμενες προσπάθησαν να βρουν λύσεις στα προβλήματα. Θα ενισχύσουμε τη σχέση μας με την Ένωση, με τον Πρόεδρο είμαστε παλιοί γνώριμοι και με τα άλλα μέλη της Ε.Π.Σ.Π., για να μπορέσουμε να λύσουμε προβλήματα που δεν αφορούν μόνο το οικονομικό κομμάτι, αλλά άπτονται καλύτερης συνεννόησης, συνεργασίας, επικοινωνίας. Στα 21 χρόνια παρουσίας μου στο ποδόσφαιρο, είχαμε πάντα μια καλή συνεργασία και ως Ολυμπιακός με όλες τις Διοικήσεις της Ένωσης και θέλουμε να το μεταφέρουμε και στο Δήμο Πειραιά».

  • «Οφείλουμε να αναβαθμίσουμε το πειραϊκό ποδόσφαιρο»

«Όλοι μαζί οφείλουμε να αναβαθμίσουμε το πειραϊκό ποδόσφαιρο. Το να παίξουν στον Ολυμπιακό μπορεί να φαντάζει όνειρο για κάποιους. Ωστόσο τα παιδιά ξεκινούν από αυτά τα σωματεία και μαθαίνουν μπάλα. Πολλές ομάδες αγωνίζονται στο πειραϊκό ποδόσφαιρο. Θα εξετάσουμε τις προτάσεις της Ένωσης και ό,τι μπορούμε να υλοποιήσουμε θα το πράξουμε καθώς υπάρχουν τομείς που μπορούμε να συμβάλλουμε, οι οποίοι δεν έχουν μεγάλο κόστος. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά. Θα είμαστε κοντά στα αιτήματά σας τα οποία είναι εφικτό να υλοποιηθούν ξεπερνώντας το οικονομικά δεδομένα του Δήμου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.