Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Black Friday αυτη την Παρασκευή και στον Πειραιά

Black Friday αυτη την Παρασκευή και στον Πειραιά

6310
0

Black Friday αυτη την Παρασκευή και στον Πειραιά οπως ενημερώνει με επιστολή του ,τους εμπόρους αλλα και τους πολίτες του Πειραιά ο Εμπορικός Συλλογος της πόλης,αναφέροντας τι να προσέχουν αλλα και τι σημαίνει ο θεσμός του “Black Friday”.

Η επιστολή αναφέρει

Την ερχόμενη Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016, ο διαδεδομένος θεσμός Black Friday, δηλαδή μίας ημέρας μεγάλων προσφορών που ξεκίνησε από την Αμερική και έχει επεκταθεί και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, έρχεται και στη χώρα μας.

Στόχος είναι η αναθέρμανση της αγοραστικής κίνησης ενόψει Χριστουγέννων, καθώς δίνεται η δυνατότητα  στους καταναλωτές να πραγματοποιούν αγορές προϊόντων με μοναδικές προσφορές.

Όσοι εκ των μελών μας επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν προσφέροντας είδη της επιχείρησης τους στους πελάτες – καταναλωτές σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές .

Υπενθυμίζουμε, ότι για την διενέργεια των προσφορών θα πρέπει να τηρηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία, σύμφωνα με την οποία:

Η ποσότητα των προσφερόμενων ειδών δεν μπορεί να υπερβαίνει το πενήντα τοις εκατό (50%) του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κατάστημα.

Θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προσφερόμενα προϊόντα.

Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν  ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.