Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Σταθμός Μετρό Πειραιάς : Δείτε φωτογραφίες απο το εσωτερικό του

Σταθμός Μετρό Πειραιάς : Δείτε φωτογραφίες απο το εσωτερικό του

1249
0

Στο πάρα πολυ καλό forum κατασκευών skyscrapercity.com  και πιο συγκεκριμένα στο ελληνικό του κομμάτι,έχουν ανέβει φωτογραφίες απο τον υπο κατασκευή σταθμό του Μετρό στο λιμάνι του Πειραιά,που θα έχει ώς ονομα “Πειραιάς”.

Βλέπουμε φωτογραφίες τόσο απο τις υποκατασκευή αποβάθρες όσο και απο τα τούνελ.Οι φωτογραφίες είναι του μέλους athensam. Επίσης πολύ ενδιαφέρουσα είναι η περιγραφή για τη δυσκολία των έργων,την οποία μπορείτε να διαβάσετε μετά τις φωτογραφίες

Η πλάκα οροφής πλέον έχει τοποθετηθεί κατά το ήμισυ του σταθμού και αυτό σημαίνει ότι μετά θα τοποθετηθεί χώμα και διάφορα άλλα υλικά ώστε να στρωθεί ο δρόμος που είχε παρακαμφθεί πριν 8 χρόνια.Η πλάκα οροφής θα έχει τοποθετηθεί ολόκληρη μέχρι και τη Πρωτοχρονιά (άντε το πολύ 5-10 μέρες μετά αν προκύψει κάποια καθυστέρηση λόγω εορτών) όπως σας είχα πει και το Σεπτέμβριο.
Πλεον γίνεται η κατασκευή των τοίχων με τούβλα όπως βλέπετε στο επίπεδο του Η/Μ εξοπλισμού (επίπεδο-2) και διάφορες άλλες μικροεργασιες.Επισης στις σήραγγες γίνεται η τοποθέτηση σιγά σιγά και των γραμμών .
Τέλος λαμβάνει χώρα η αφαίρεση των αντηρίδων ,τόσο από το επίπεδο της επιφάνειας όσο και από το επίπεδο των αποβαθρων ,οι οποίες για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να βγουν πριν κάποιους μήνες.Γιαυτο το λόγο κόβονται και μεταφέρονται μέχρι το φρέαρ Δεληγιάννη(μετά το Δημοτικό θέατρο) από όπου και μεταφέρονται στην επιφάνεια.

Για να καταλάβετε ποσο γρήγορα πάνε τα έργα μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες φωτογραφίες τον Σεπτέμβριο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.