Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Δήμαρχος Πειραιά : Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν ολοκληρωθεί τα...

Δήμαρχος Πειραιά : Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα του τραμ

5134
0
Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά έδωσε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα έργα του τράμ,την ολοκλήρωση και παράδοση του εργου στον Πειραιά
 
 Συγκεκριμένα ειπε
 
«Είναι αλήθεια ότι τα χρονοδιαγράμματα της «Τραμ» συνήθως δεν πέφτουν μέσα. Βέβαια είναι ένα πολυπαραγοντικό θέμα διότι υπάρχουν τα αρχαία, τα μνημεία, υπάρχουν οι δυσκολίες των δικτύων. Είναι ένα σύνθετο έργο  και ελπίζω ότι μέχρι τον Μάιο, μέχρι τον Ιούνιο  το κέντρο της πόλης, σχεδόν , θα έχει απελευθερωθεί. Θα μείνει ένα κομμάτι για το φθινόπωρο που αφορά το τέρμα της Γεωργίου και Εθνικής Αντιστάσεως, το κομμάτι αυτό και ίσως η έξοδος στην Ομήρου  Σκυλίτση. Θεωρώ ότι έχουμε φάει τον γάιδαρο και μένει η ουρά. Θα τελειώσει αυτή η πραγματικά μεγάλη ταλαιπωρία και για τους κατοίκους, και για τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες και τους ταξιδιώτες. Τουλάχιστον η είσοδος της πόλης αυτή τη στιγμή, δηλαδή από την γέφυρα στο Καραϊσκάκη, την γέφυρα Παπανδρέου και η Μικράς Ασίας έχει απελευθερωθεί και άρα η είσοδος της πόλεως γίνεται πολύ πιο εύκολα απ’ ότι μέχρι πρότινος. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στο έτος θα έχουμε την ολοκλήρωση του έργου που έχει ταλαιπωρήσει όλη την πόλη και από εκεί και πέρα να δούμε πως θα γίνει φυσικά και πως θα αλλάξει η πόλη με την λειτουργία του Τραμ. Και φυσικά το μεγάλο έργο που είναι το Μετρό που έχει χρονοδιάγραμμα το 2020.Αλλάζει όμως ο Πειραιάς, εγώ θα το επαναλαμβάνω σε κάθε δημόσια τοποθέτησή μου και αλλάζει γιατί έχει όλες τις προδιαγραφές και όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζεται για να γίνει ένας αναπτυξιακός πόλος, όχι λόγω του δήμου ή του δημάρχου ή της δημοτικής αρχής, νομίζω είναι και εθνική επιλογή το κεντρικό λιμάνι, οι επενδύσεις που αρχίζουν και γίνονται στον Πειραιά θα αλλάξουν προς το καλύτερο και τη φυσιογνωμία της πόλεως το συντομότερο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.