Αρχική ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Ατρόμητος Πειραιώς 3-3 Ηλυσιακός

Ατρόμητος Πειραιώς 3-3 Ηλυσιακός

1610
0

Αν κάποιος έφευγε για κάποιο λόγο στο α’ ημίχρονο από τα Καμίνια τότε θα έλεγε στους φίλους του πως πήγε σε ένα βαρετό ματς…

Πράγματι το α’ ημίχρονο είχε λίγες συγκινήσεις. Όλες οι συγκινήσεις ήταν στο Β’, αρχικά με τον Ατρόμητο που προηγήθηκε στο 53 με γκολ του Αργυρίου. Όμως πάνω που οι Καμινιώτες έφθασαν κοντά στο 2-0, ο Κωνσταντίνου σκόραρε στο 66ο λεπτό κάνοντας το 1-1. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον Ατρόμητο, αφού λίγο λεπτά ο σκόρερ του Ηλυσιακού διπλασίασε τα τέρματα του βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Ηλυσιακός θα έφευγε με το διπλό, ο Παναγιωτόπουλος στο 88 ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Το ματς έφτασε στο 90 και δόθηκαν καθυστερήσεις. Οι Καμινιώτες με την ορμή που τους έδωσε η ισοφάριση κατάφεραν με γκολ του Ματζώρου να προηγηθούν και να νιώσουν τόσο κοντά στην κατάκτηση των 3 βαθμών.

Ο Ηλυσιακός όμως δεν είχε πει τη τελευταία του λέξη, αφού σε προσπάθεια του Κωνσταντίνου κέρδισε πέναλτι, κάτι το οποίο φυσικά δεν άρεσε στους γηπεδούχους που διαμαρτυρήθηκαν πάρα πολύ έντονα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα.

Όταν δόθηκε το οκ για να συνεχιστεί το παιχνίδι με την εκτέλεση του πέναλτι, ο Τζώρτζης με ψυχραιμία νίκησε τον Παπαδόπουλο δίνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στον Ηλυσιακό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Κολιός, Κεσανίδης ( 70΄ Γιαννουλάκης), Ματζώρος, Τερζής, Ράπτης (50΄ Αργυρίου), Γεωργιάδης, Καψαλόποδας, Μπουλούλης (64΄ Κατσαβριάς), Παναγιωτόπουλος, Σουλελές
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Καμβύσης, Χατζηγιαννάκος,Παραράς, Παπαδόπουλος, Αμανατίδης, Λουσαράκης (54΄ Τζώρτζης), Κατσίγιαννης (65΄ Μητσόπουλος), Θαναηλάκης (70΄ Κωνσταντίνου), Βασιλείου, Φούντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.