Οπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες της σελίδας εδώ και μια εβδομάδα δεν έχει καθαριότητα το κτίριο οπου στεγάζεται η υπηρεσία ασύλου και χωρίς αυτήν είναι επικίνδυνη η χρήση του κτιρίου.
Οι αιτούντες το άσυλο ,περίπου 200 την ημερα ,δεν εξυπηρετούνται και γίνεται χαμός από τους ανθρώπους (και με το δικιο τους ισως αφού έρχονται και δεν κάνουν τιποτα). Εξυπηρέτησαν κάποια έκτακτα περιστατικά σήμερα και αυτό προκάλεσε αντιδράσεις,πριν απο περίπου 2 ώρες.
Είναι εξοργισμένοι και οι υπάλληλοι εγκλωβισμένοι στο κτίριο,πήγαν κάποιοι αστυνομικοί αλλά δεν έφυγαν,αφου προσπάθησαν να ηρεμήσουν και τις 2 πλευρές που ο καθένας έχει το διίκο του ,αφου απο τη μία οι μεν έχουν πάρει υποσχέσεις για άσυλο..απο κάποιους,ενω οι υπάλληλοι προσπαθούν και αυτοί να κάνουν τη δουλειά τους.