Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με BestPrice

Συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με BestPrice

365
0

Το BestPrice.gr, η ιδιαίτερα επιτυχημένη Πλατφόρμα αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών και ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, ανακοίνωσαν τη στρατηγική τους συνεργασία, με σκοπό να συμβάλλουν στην ψηφιακή ανάπτυξη των καταστημάτων-μελών του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, τα καταστήματα – μέλη ενός από τους μεγαλύτερους και πιο δραστήριους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, θα έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν το BestPrice.gr ως online κανάλι προβολής και να ενταχθούν στην Πλατφόρμα με προνομιακούς όρους, προωθώντας έτσι τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Παράλληλα, η ομάδα του BestPrice.gr θα προσφέρει επιπλέον συμβουλευτική καθοδήγηση και εκπαίδευση στα νεοεισερχόμενα καταστήματα – μέλη στο ηλεκτρονικό εμπόριο, βασιζόμενη στις γνώσεις και την εμπειρία από την πολυετή παρουσία της εταιρίας στον κλάδο.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θ. Καπράλος δήλωσε για τη συνεργασία: «Στον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς αντιλαμβανόμενοι τις νέες συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική αγορά και έχοντας πάντα σαν στόχο τη στήριξη των πειραϊκών επιχειρήσεων και την αναπτυξιακή τους πορεία, προσπαθήσαμε να διευρύνουμε τις παροχές προς τα μέλη μας και προχωρήσαμε σε συνεργασία με το BestPrice, ώστε να τους προσφέρουμε άμεση πρόσβαση σε ηλεκτρονικές αγορές,  για να μπορέσουν να διαχειριστούν τη δυναμική που δημιουργήθηκε στο ηλεκτρονικό εμπόριο και να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, με τη συμβολή της πολύτιμης τεχνογνωσίας από την έμπειρη ομάδα του BestPrice».

Ο Γιώργος Παπαδάκης, CEO της The Best Company, δήλωσε για τη συνεργασία: «Μέσα από τη συνεργασία μας με τον Εμπορικό Σύλλογο του Πειραιά, γινόμαστε αρωγοί στην ψηφιακή ανάπτυξη των μελών του Συλλόγου και βοηθάμε τα καταστήματα να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιουργούνται μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με έναν από τους πιο δραστήριους και ιστορικούς εμπορικούς συλλόγους της χώρας μας και συνδράμουμε στο έργο του μέσα από κοινές δράσεις.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.