Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ Αναχώρησαν απο τον Πειραιά οι Ναυτικοί Δόκιμοι για το Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου...

Αναχώρησαν απο τον Πειραιά οι Ναυτικοί Δόκιμοι για το Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου 2021

853
0

Εχθές Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε στο λιμένα του Πειραιά η τελετή έναρξης του ετήσιου Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου (ΘΕΠ) της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ).

Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, o Διοικητής ΣΝΔ Υποναύαρχος Ιωάννης Καλογερόπουλος ΠΝ, ο Διοικητής Φρεγατών Αρχιπλοίαρχος Χρήστος Σασιάκος ΠΝ, καθώς συγγενείς και φίλοι των Ναυτικών Δοκίμων.

Στο ΘΕΠ, το οποίο θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, θα συμμετέχουν η Φ/Γ «ΥΔΡΑ» και το ΠΓΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ». Τα πλοία προβλέπεται να καταπλεύσουν στους λιμένες Κέρκυρας, Τεργέστης και Νάπολης , ενώ θα επιβαίνουν 132 Ναυτικοί Δόκιμοι, καθώς και 8 σπουδαστές ετέρων Στρατιωτικών Σχολών (2 από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, 2 από τη Σχολή Ικάρων, 2 από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και 2 από τη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής).

Σκοπός του ΘΕΠ είναι η πρακτική εκπαίδευση εν πλω και η απόκτηση ναυτικής εμπειρίας από τους Ναυτικούς Δόκιμους, καθώς και η προβολή του Πολεμικού Ναυτικού στους λιμένες κατάπλου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.