Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά το μήνα Οκτώβριο 2017

Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά το μήνα Οκτώβριο 2017

1843
0

Η Αττικό Μετρό Α.Ε. δημοσίευσε στον ιστότοπό της (ametro.gr) την πορεία των έργων επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά όπως έλαβαν χώρα το μήνα Οκτώβριο 2017.

• Στην οδό Γρ. Λαμπράκη, ξεκίνησε η ανέγερση ιστών Catenary.
• Στην οδό Βασ. Γεωργίου, ολοκληρώθηκε η κατασκευή τροχιοδρόμου από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου μέχρι τη Νοταρά ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται από την οδό Νοταρά έως τη Φίλωνος. Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανέγερση ιστών Catenary.
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αστικού σχεδιασμού από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου μέχρι τη Νοταρά ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται από την οδό Νοταρά μέχρι τη Φίλωνος. Επίσης, ολοκληρώθηκε η αρχαιολογική ανασκαφή στη θέση του νέου ΥΣ.
• Στην οδό Ομ. Σκυλίτση, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής της διάβασης Τζαβέλλα και σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανέγερσης ιστών Catenary.
Από την οδό Ευριπίδου μέχρι τη Τζαβέλλα, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αστικού σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένης της στάσης Ανδρούτσου, και σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες από την οδό 34ου Συντάγματος μέχρι την Ευριπίδου, συμπεριλαμβανομένης της στάσης 34ου ΣΠ και στον κόμβο Τζαβέλλα.

(η αναφορά σε απέναντι και προσκείμενο σχετίζεται με την χωροθέτηση της κυκλοφορίας του ΤΡΑΜ, η δε αναφορά σε ολοκλήρωση εργασιών σχετίζεται με την απόδοση περιοχών σε χρήση, αίροντας προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.