Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά το μήνα Σεπτέμβριο 2016

Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά το μήνα Σεπτέμβριο 2016

2034
0

Η Αττικό Μετρό Α.Ε. δημοσίευσε στον ιστότοπό της (ametro.gr) την πορεία των έργων επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά όπως έλαβαν χώρα το μήνα Σεπτέμβριο 2016

Στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μετατόπισης αγωγού ομβρίων.
 
Στην οδό Μικράς Ασίας, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου από τη γέφυρα Παπανδρέου μέχρι την περιοχή μετά την οδό Σαρανταπόρου. Επίσης, ολοκληρώθηκε ο αστικός σχεδιασμός στην περιοχή καθώς και στη στάση Μ. Ασίας.
 
Στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, ολοκληρώθηκε ο αστικός σχεδιασμός στο απέναντι πεζοδρόμιο. Επίσης, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες τροχιοδρόμου και αστικού σχεδιασμού του προσκείμενου πεζοδρομίου (συμπεριλαμβανομένων των στάσεων Λαμπράκη και Ευαγγελιστρίας) από την αναστροφή Λαμπράκη μέχρι την Βενιζέλου.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου από την οδό Βενιζέλου έως τη Βασ. Γεωργίου καθώς και οι εργασίες αστικού σχεδιασμού του προσκείμενου πεζοδρομίου στην περιοχή.

 
Στην οδό Βασ. Γεωργίου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στο απέναντι πεζοδρόμιο και οι εργασίες μετατόπισης αγωγού ομβρίων, στον κόμβο Β. Γεωργίου και Εθν. Αντιστάσεως ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται λοιπές εργασίες ΟΚΩ.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου και αστικού σχεδιασμού από την οδό Γρ. Λαμπράκη έως την οδό Πραξιτέλους. Από την οδό Πραξιτέλους έως την Ηρώων Πολυτεχνείου βρίσκεται σε εξέλιξη αρχαιολογική ανασκαφή.
 
Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στο απέναντι πεζοδρόμιο.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή τροχιοδρόμου από την οδό Ιπποδαμείας μέχρι την οδό Τσαμαδού και ο αστικός σχεδιασμός στο προσκείμενο πεζοδρόμιο.
 
Στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες μετατόπισης ΟΚΩ (περιοχή από γέφυρα Λαμπράκη – Τζαβέλλα).
 
Στη στάση ΣΕΦ και την πλατεία Αλικάκου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες κατασκευής τροχιοδρόμου και ανακατασκευής της στάσης.
Προηγούμενο άρθροΓραμμή 3 — Επέκταση προς Πειραιά, Πορεία έργων [Σεπτέμβριος 2016]
Επόμενο άρθροΠαπαστράτος : Κυκλοφόρησαν τα πρώτα σχέδια της ανακατασκευής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.