Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά για το μήνα Αύγουστο 2015

Πορεία έργων επέκτασης του τραμ στον Πειραιά για το μήνα Αύγουστο 2015

1379
0

Η Αττικό Μετρό Α.Ε. δημοσίευσε στον ιστότοπό της (ametro.gr) την πορεία των έργων επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά όπως έλαβαν χώρα τον Αύγουστο 2015.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μετατόπισης δικτύων ΟΤΕ, στο προσκείμενο της διαδρομής του ΤΡΑΜ πεζοδρόμιο της οδού Γρ. Λαμπράκη και οι αποξηλώσεις δικτύων ΗΛΠΑΠ από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι μετατοπίσεις δικτύων αποχέτευσης και δικτύων ΕΠΑ ταυτόχρονα με αρχαιολογικές εργασίες στην Βασ. Γεωργίου καθώς και οι μετατοπίσεις δικτύων αποχέτευσης στην Ομηρίδου Σκυλίτση.
Ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες μετατόπισης δικτύων ΕΥΔΑΠ (ύδρευσης), στο όρυγμα μετατοπίσεων δικτύων ΟΚΩ, στο προσκείμενο πεζοδρόμιο της Γρ Λαμπράκη, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη αρχαιολογική ανασκαφή.

Ξεκίνησαν και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες κατασκευής επιδομής τροχιοδρόμου στη γέφυρα Μυρτιδιώτισσας, τη γέφυρα Παπανδρέου και στην οδό Μ. Ασίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή θεμελίωσης των ιστών Catenary στην Μικράς Ασίας.

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες αστικού σχεδιασμού στην οδό Γρ. Λαμπράκη (μεταξύ Μπουμπουλίνας έως Γεωργίου) και στην οδό Μικράς Ασίας (κόμβος με Σαρανταπόρου). Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εγκτάστασης υπογειοποιημένων κάδων απορριμμάτων, με τον συνεπακόλουθο αστικό σχεδιασμό, στην οδό 34ου Συντάγματος και στην οδό Αγρινίου.

Προηγούμενο άρθροΚαλό κουράγιο Πειραιώτη και όχι μόνο οδηγέ!!
Επόμενο άρθροΓραμμή 3 — Επέκταση προς Πειραιά, Πορεία έργων [Aύγουστος 2015]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.