Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, ιατρός, κ. Νίκος Βλαχάκος, παρευρέθηκε σήμερα στην κοπή της πίτας του «Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου.
Ο κ. Βλαχάκος μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα από κόσμο, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε την Πρόεδρο κα Γκόλφω Γεμιστού και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, για την πρόσκληση, ευχήθηκε υγεία σε όλους και επεσήμανε ότι στόχος του είναι να βοηθήσει στην εντατικοποίηση της ενημέρωσης και πρόληψης των πολιτών για τον σακχαρώδη διαβήτη, για να μπορούν να έχουν καλύτερη υγεία και ποιότητα στην καθημερινότητά τους.
«Ως γιατρός αλλά και ως μέλος της μεγάλης «γλυκιάς» ομάδας, γνωρίζω πολύ καλά πόσες εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες ταλαιπωρεί αυτή η πάθηση. Όμως για να έχουμε αποτελεσματική διαχείριση του σακχαρώδη διαβήτη, ποιότητα στην καθημερινότητά μας και υγεία, πρέπει να ακούμε τους γιατρούς μας.»
Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο άριστο έργο του Διαβητολογικού Κέντρου του Τζανείου Νοσοκομείου, υπό τη Διεύθυνση του κυρίου Μελιδώνη, καθώς και στην αγαστή συνεργασία που έχει με τον σύλλογο, προς όφελος των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη.