Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΠΑΝ: Εκανε τη “Γιορτή Κολύμβησης” του στα Βοτσαλάκια

ΟΠΑΝ: Εκανε τη “Γιορτή Κολύμβησης” του στα Βοτσαλάκια

1559
0

Περισσότερα από 2.000 άτομα παρακολούθησαν χθες, τη μεγάλη «Γιορτή Κολύμβησης»  που διοργάνωσε ο Ο.Π.Α.Ν. στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά, στην πλαζ Βοτσαλάκια.

Οι μικροί αθλητές παρουσίασαν τα προγράμματα στα οποία συμμετείχαν τη χρονιά που πέρασε, τα κορίτσια του Ολυμπιακού και του Εθνικού εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους στο πόλο, ενώ οι θεατές απόλαυσαν συγχρονισμένη κολύμβηση.

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Σταύρος Ελληνιάδης, σε δήλωσή του, επισήμανε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα παιδιά, διαπιστώνοντας τη δουλειά που έχει γίνει εδώ και ένα χρόνο από τους καθηγητές φυσικής αγωγής. Θέλουμε να βλέπουμε πρόσωπα χαμογελαστά. Εκτός από την άθληση επιθυμούμε οι νέοι μας να διασκεδάζουν μέσα από αυτό. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι βλέπω πάρα πολύ κόσμο. Ειλικρινά η συμμετοχή του κόσμου είναι συγκινητική καθώς ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Δήμου για άθληση και για πολιτισμό.»

Ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. και Ομοσπονδιακός Προπονητής Κολύμβησης κ. Νίκος Γέμελος, τόνισε: «Χαίρομαι πολύ όταν βλέπω τα παιδιά να ασχολούνται με τα αθλήματα της πισίνας και να μπαίνουν από νωρίς στο χώρο του αθλητισμού και ειδικά στην κολύμβηση, που είναι το άθλημά μου. Η επόμενη χρονιά θα αρχίσει πολύ διαφορετικά, εδώ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο στην πλαζ Βοτσαλάκια. Θα θέσουμε όλο τον προγραμματισμό των αθλημάτων και των προπονήσεων σε νέα βάση, παρουσιάζοντας κάτι νέο και δημιουργικό. Στόχευσή μας είναι η προσέλκυση όσο γίνεται περισσότερων παιδιών, έτσι ώστε να αγαπήσουν τα αθλήματα της πισίνας.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.