Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ν.Βλαχάκος & Ν.Μπελαβίλας καταδίκασαν την εγκληματική επίθεση στο...

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ν.Βλαχάκος & Ν.Μπελαβίλας καταδίκασαν την εγκληματική επίθεση στο σύνδεσμο του Εθνικού

777
0

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, κ. Νικόλαος Βλαχάκος, με αφορμή την επίθεση που έγινε χθες το βράδυ στον χώρο του Συνδέσμου Φιλάθλων του Εθνικού Πειραιώς, κατά την διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης,   έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την ενέργεια αυτή. Μια ενέργεια τυφλής βίας από ανεγκέφαλους κουκουλοφόρους. Ζητούμε επιτακτικά από την Πολιτεία να κάνει το χρέος της. Τέτοιες ενέργειες, προσβάλουν την ιστορία της πόλης, τους Πειραιώτες και τον Πολιτισμό μας.»

Ακολουθεί η δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μπελαβίλα για την δολοφονική επίθεση στα γραφεία του Εθνικού. 

Χθες βράδυ υπήρξε οργανωμένη μαζική δολοφονική επίθεση προς ένα ιστορικό σωματείο της πόλης. Αναμένουμε την άμεση αντίδραση του ευαίσθητου στα αθλητικά ζητήματα και καλού γνώστη του χώρου του ποδοσφαίρου Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη όπως και την πλήρη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ. Αναμένουμε την άμεση αντίδραση των κομμάτων και των υποψηφίων δημάρχων. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Εθνικού καταγγέλλει ότι μια ομάδα όχι 2-3 άτομα αλλά μία εκατοντάδα επιτέθηκαν, μαχαίρωσαν, έσπασαν γραφεία και αυτοκίνητα στην Καστέλα, αφήνοντας ευτυχώς μόνο τραυματίες!
Ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι κυκλοφορούσαν χθες βράδυ στον Πειραιά με καπνογόνα, φωτοβολίδες, μαχαίρια και λοστούς. Από που ξεκίνησαν και πως περιφέρονταν ανενόχλητοι στην πόλη. Ποιοι άνδρες της ΕΛΑΣ τους παρακολουθούσαν γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι μία πομπή 100 ατόμων περιφερόταν και η αστυνομία δεν είχε καταλάβει τίποτα; Ποιοι ήσαν τελικά αυτοί οι οποίοι πραγματοποίησαν τη δολοφονική επίθεση στη γιορτή πίτας και στα γραφεία του Εθνικού; Απαιτούμε να υπάρξει άμεση ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, να διαλευκανθεί αμέσως ποιοι την οργάνωσαν και την πραγματοποίησαν, να υπάρξει άμεση σύλληψη και τιμωρία των δραστών.
Η δεδομένη και αυτονόητη καταδίκη και συμπάθεια στους τραυματισμένους ανθρώπους του Εθνικού, στα μέλη, στις οικογένειες τους δεν αρκεί. Όπως καταλάβαμε, ήμασταν τυχεροί που χθες βράδυ δεν είχαμε νεκρό στον Πειραιά.

imeres thalassas
Προηγούμενο άρθροΚαταδίκασε την εγκληματική επίθεση στο σύνδεσμο φιλάθλων του Εθνικού ο Δήμαρχος Πειραιά
Επόμενο άρθροΔείτε τα έργα του Μετρό στον Πειραιά [videos]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.