Αρχική ΝΕΑ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ : Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι ημεδαποί κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας σε βάρος...

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ : Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι ημεδαποί κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας σε βάρος ανήλικου

443
0

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 8-9-2022 στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τέσσερις (4) ανήλικοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας σε βάρος ανήλικου.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 8-9-2022 στο Κερατσίνι, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι προσέγγισαν ανήλικο και με την χρήση σωματικής βίας και μεταλλικού αντικειμένου αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν χρηματικό ποσό. Ο παθών αντιστάθηκε και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν στο Κερατσίνι τους ανωτέρω δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας, όπου αναγνωρίσθηκαν ως οι δράστες της προηγηθείσας απόπειρας ληστείας και συνελήφθησαν.

Επιπρόσθετα, στο Τμήμα Ασφαλείας οδηγήθηκε η μητέρα του ενός εκ των δραστών η οποία και συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.