Αρχική ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Επίδειξη μόδας στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου στις 26/5

Επίδειξη μόδας στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου στις 26/5

1834
0

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απέστειλε στα μέλη του την ακόλουθη επιστολή σχετικά με τη διοργάνωση επίδειξης μόδας έξω από το Δημοτικό Θέατρο στις 26/5/2015 και ώρα 18.00

Η επιστολή:

Ο Σύλλογός μας, με την ευκαιρία του εορτασμού της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015» και στα πλαίσια των συνεχών προσπαθειών του για την ενίσχυση της αγοραστικής κίνησης των πειραϊκών επιχειρήσεων και την προβολή της πόλης μας, διοργανώνει ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, την Τρίτη 26  Μαΐου και ώρα 6.00 μ.μ.

Στην επίδειξη, που θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόστος συμμετοχής σε συνεργασία με την εταιρεία “Adm Productions”, θα μετέχουν καταστήματα με είδη γυναικείας, ανδρικής και παιδικής ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ.

Εάν ενδιαφέρεστε να εξασφαλίσετε την εμφάνιση της επιχείρησής σας, που θα την διαφημίσει με αμεσότητα στους καταναλωτές, με την ευκαιρία και της νέας ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής κολεξιόν, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε το αργότερο έως την Τρίτη 5 Μαΐου με την γραμματεία του ΕΣΠ στο τηλ. 210 4176318, φαξ. 210 4138486, mail: espireas@otenet.gr για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, καθώς θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Η συμμετοχή σας θα συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία της ωραίας αυτής εκδήλωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.