Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς : Αναγκαία η επιστροφή των Ποσειδωνίων στον φυσικό...

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς : Αναγκαία η επιστροφή των Ποσειδωνίων στον φυσικό τους χώρο, τον Πειραιά

27
0

 

Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης των Ποσειδωνίων 2024, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς επισημαίνει τα εξής:

Καθώς ο Πειραιάς αποτελεί την ιστορική έδρα των Ποσειδωνίων, φιλοξενώντας την έκθεση για δεκαετίες, η επιστροφή της διοργάνωσής της στην πόλη μας, στον φυσικό τους χώρο, αναβιώνει μια μακρά παράδοση και ενισχύει την ταυτότητα του Πειραιά ως κέντρου της ελληνικής ναυτιλίας.

Η επιστροφή των Ποσειδωνίων στον Πειραιά  αποτελεί αίτημα με ομόφωνη στήριξη από σύσσωμους τους φορείς της πόλης, καθώς θα προκύψουν σημαντικά οφέλη που αγγίζουν τόσο την οικονομική, όσο και την κοινωνική πτυχή του Πειραιά και συγκεκριμένα:

Πέραν του ότι η διοργάνωση των Ποσειδωνίων στον Πειραιά αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την πόλη να αναδείξει το δυναμισμό και την ακτινοβολία της και να προβάλλει τη ναυτιλιακή της παράδοση σε παγκόσμιο επίπεδο, θα αναβαθμίσει περαιτέρω το προφίλ της ως διεθνούς ναυτιλιακού, επιχειρηματικού και τουριστικού κέντρου, προσελκύοντας επενδύσεις και επιχειρηματικές ευκαιρίες.  Η προσέλκυση χιλιάδων επισκεπτών κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα ωφελήσει σημαντικά τον τομέα του τουρισμού, της εστίασης και φυσικά του πειραϊκού εμπορίου.

Επιπλέον, η επιστροφή της έκθεσης στον Πειραιά, που συνεχώς αναπτύσσεται δυναμικά, φέρνει στο προσκήνιο και την ανάγκη για αναβάθμιση των υποδομών της πόλης, όπως την δημιουργία σύγχρονου εκθεσιακού – συνεδριακού κέντρου, που θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της της καθιέρωσής της ως πόλου έλξης για διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.