Αρχική ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Δήμος Πειραιά: Δε δέχεται πλέον αιτήματα για αυτοψίες μετά το σεισμό του...

Δήμος Πειραιά: Δε δέχεται πλέον αιτήματα για αυτοψίες μετά το σεισμό του Ιουλίου

570
0

Μετά από την «Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τον σεισμό της 19ης Ιουλίου 2019, σε περιοχές της Περιφέρειας Αττικής» (ΦΕΚ 3474/τ Β/13-9-2019) σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Πειραιά πλέον δε δέχεται αιτήματα για αυτοψίες σε κτίρια από τον σεισμό της 19ης Ιουλίου 2019.

Το έργο της αποκατάστασης των ζημιών σε κτίρια από τον σεισμό της 19ης Ιουλίου 2019, που έπληξε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, αναλαμβάνει ο Τομέας Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Δυτικής Αττικής (Τ.Α.Ε.Φ.Κ.-Δ.Α.), Ευαγγέλου Κιούση 14, Μέγαρα, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2296440080.

Οι ιδιοκτήτες που επιθυμούν έλεγχο και έκδοση αυτοψίας πρέπει εντός προθεσμίας 6 μηνών να υποβάλουν στην ως άνω υπηρεσία αίτηση, συνοδευόμενη από τίτλους ιδιοκτησίας, οδοιπορικό σκαρίφημα και φωτογραφίες του πληγέντος κτιρίου. Οι φωτογραφίες θα φέρουν το όνομα και την υπογραφή των ιδιοκτητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.