Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αποκαθιστούνται αύριο σημεία – παγίδες στην Οδό Πειραιώς – Τέλος οι παράνομες...

Αποκαθιστούνται αύριο σημεία – παγίδες στην Οδό Πειραιώς – Τέλος οι παράνομες αναστροφές

2500
0

Η Περιφέρεια Αττικής από αύριο Δευτέρα 8 Μαρτίου και ώρα 9 το πρωί και μέχρι λήξεως των εργασιών προχωρά σε αποκλεισμό των επικίνδυνων ανοιγμάτων των νησίδων της Οδού Πειραιώς.

Πρόκειται για τις τρεις διασταυρώσεις της με τις οδούς Εμμανουηλίδη – Ζακύνθου, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Κατσουλάκου -Κεφαλληνίας και έναντι της πρόσβασης οχημάτων του εργοστασίου Colgate-Palmoliveστους δήμους Πειραιώς και Νίκαιας Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Τα 3 σημεία (πλην του εργοστασίου)

Χρυσοστόμου Σμύρνης (διπλα στο Factory)

Διπλα στο Σκλαβενίτη της Πειραιώς)

Ο αποκλεισμός θα γίνει με ειδικά πλαστικά εμπόδια, προκειμένου να υπάρξει η προετοιμασία σχετικής μελέτης η οποία θα επεκτείνει τις νησίδες κατά  το  απαιτούμενο μήκος και θα διαμορφώσει ανακλινόμενου τύπου  μπάρες ώστε η τροχαία (υπό συνθήκες άμεσης ανάγκης) να εξασφαλίζει  τη διέλευση των οχημάτων της!

Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα σημεία εμφανίζουν μεγάλη επικινδυνότητα και χαρακτηρίζονται ως σημεία παγίδες στο οδικό δίκτυο της οδού Πειραιώς. Μάλιστα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Α τμήματος τροχαίας Πειραιά τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν συμβεί 98 τροχαία ατυχήματα τα οποία οφείλονται σε παράνομες αναστροφές οχημάτων.

Με αφορμή την έναρξη των σχετικών εργασιών ο Περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει: «Στη Περιφέρεια Αττικής από την πρώτη μέρα που ανέλαβα καθήκοντα έχουμε θέσει ως ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια των χρηστών του οδικού δικτύου. Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιούμε μία σειρά σημαντικών και καίριων παρεμβάσεων προκειμένου να μειωθούν οι κίνδυνοι που υπάρχουν για οδηγούς και πεζούς»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.