Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ Βιογραφικά των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στον Πειραιά

Βιογραφικά των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στον Πειραιά

6303
0

▶ Αρβανιτόπουλος Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος είναι Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1960 και αποφοίτησε από την Ιωννίδειο Πρότυπο Σχολή Πειραιά το 1977. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, απ’ όπου αποφοίτησε το 1982, και συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική (MA 1985 και PhD 1989, School of International Service Πανεπιστημίου American).

Από το 1987 μέχρι το 1989 δίδαξε ως Λέκτορας Διεθνών Σχέσεων και Συγκριτικής Πολιτικής στο School of International Service του Πανεπιστημίου American στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ. Από το 1990 μέχρι το 1992 ήταν επισκέπτης ερευνητής στο Κέντρο Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard. Από το 1992 μέχρι το 1995 δίδαξε ως Επίκουρος Καθηγητής Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου George Mason στη Virginia των ΗΠΑ.

Από το 1995 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2001 δίδαξε ως Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Από τον Φεβρουάριο του 2001 μέχρι τον Ιούλιο του 2008 ήταν Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, ενώ τον Ιούλιο του 2008 εξελέγη Πρωτοβάθμιος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου διδάσκει μέχρι σήμερα.

Από τον Ιούλιο του 2000 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Διετέλεσε Εξωκοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Unesco. Στις βουλευτικές εκλογές του 2004 συμμετείχε στην τιμητική 8η θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας της Ν.Δ. Στις βουλευτικές εκλογές του 2007 συμμετείχε στην εκλογική μάχη ως εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τοποθετήθηκε στην τιμητική 7η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων και μέλος της International Studies Association. Έχει δημοσιεύσει διάφορα βιβλία και άρθρα σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά. Ήταν εισηγητής σε πολλά διεθνή συνέδρια και έχει δώσει διαλέξεις σε γνωστά Πανεπιστήμια του εξωτερικού (Harvard, Princeton, Columbia, Georgetown, κ.ά.).

Από το 2005 μέχρι το 2008 ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

▶ Κατσαφάδος Κώστας

Ο Κώστας Κατσαφάδος γεννήθηκε το 1979 στον Πειραιά.

Από το Μάρτιο του 2006 έως το Σεπτέμβρη του 2007 εργάστηκε στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ως επιστημονικός Συνεργάτης και Σύμβουλος του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως. Στη συνέχεια το Σεπτέμβρη του 2007 έως τον Οκτώβρη του 2009 εργάστηκε στην Ειδική Γραμματεία Αποκρατικοποιήσεων του Υπουργείου Οικονομικών και Οικονομίας ως Ειδικός Επιστημονικός Σύμβουλος του Ειδικού γραμματέα Αποκρατικοποιήσεων. Και τέλος από το Μάρτιο του 2007 έως και σήμερα είναι Ιδιοκτήτης Λογιστικού Γραφείου στον Πειραιά.

Σπουδές:

Αποφοίτησε από το τμήμα «Οικονομικής Επιστήμης» του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Το 2006 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο «MBA – Tourism Management» του τμήματος «Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων» του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πειραιά με Θέμα: «Οικονομία & Εθνικό Συμφέρον: Ανάλυση των Πολιτικών & Οικονομικών Σχέσεων Ελλάδος – Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας 1995-2008». Ξένες γλώσσες: Αγγλική.

▶ Ρέππας Παναγιώτης

Γεννήθηκε το 1983 στον Πειραιά. Είναι Πολιτικός Μηχανικός και διατηρεί τεχνική κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τον Πειραιά.

Είναι μέλος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Επαγγελματικών Προσόντων. Είναι δημοτικός σύμβουλος Πειραιά από το 2010 έως και σήμερα. Είναι τέως αντιδήμαρχος Πειραιά.(από aeginalight.gr)

▶ Ρούσσου Ζωή

Γεννήθηκε στον Κορυδαλλό και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι νομικός. Από το 2002 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά. Τον Νοέμβριο του 2010 εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά. Το περασμένο Σάββατο 10 Ιανουαρίου περιόδευσε στην Αίγινα. (από aeginalight.gr)

Δούνια Παναγιώτα (Νόνη)

Γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1972. Κατάγεται εκ μητρός από τις Σπέτσες. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Το 1996 συμμετείχε στα Καλλιστεία του Ant1, ακολουθώντας πορεία μοντέλου. Εξελέγη 4η Μις Ευρώπη. Εργάστηκε ως παρουσιάστρια και ηθοποιός. (από aeginalight.gr)

▶ Σαρλής Μιχαήλ

sarlis

▶ Ζάκκα Μαρία

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στην Καλλιθέα,Έχει ένα υιό, φοιτητή στη σχολή του Εμπορικού Ναυτικού στο τμήμα Μηχανικών.

Ειδικευμένη Αναισθησιολόγος με εξειδίκευση στην Εντατικολογία.
Ήρθε στον Πειραιά πριν 15 χρόνια, όταν διορίστηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Μεταξά
Από την θέση της ιατρού της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Μεταξά 15 χρόνια τώρα προσπαθεί να προσφέρει στους συνανθρώπους μου την ευκαιρία στην ζωή και στην αξιοπρέπεια που τους αξίζει όταν η υγεία και η ζωή τους κινδυνεύει θανάσιμα.
Από τα μαθητικά μου χρόνια στην ΟΝΝΕΔ πάντα στρατιώτης στους αγώνες της ΝΔ γιατί θεωρεί οτι είναι ένα κόμμα ευθύνης και δύναμης.
Από το 2005 μέχρι σήμερα και πάντα με την σημαία της ΝΔ έχει εκλεγεί εκλέκτορας του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου ( ΠΙΣ) εκπροσωπώντας
τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά (2005-2007)
Ήταν μέλος του γενικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας
Νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ 2007-2009) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ 2009-2012 )
Από το 2012 και έως σήμερα είβαι εκλεγμένη στην
εκτελεστική γραμματεία της ΟΕΝΓΕ και στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.

▶ Κωστόπουλος Χαράλαμπος

Πραγματικά ο Άγνωστος Χ(αράλαμπος). Λίγοι ξέρουν ποιος είναι ο κύριος Κωστόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΒιογραφικά των υποψηφίων βουλευτών του Σύριζα στην Α Πειραιά
Επόμενο άρθροΒιογραφικά υποψηφίων βουλευτών Χρυσής Αυγής Α’ Πειραιά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.