Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Πύργος Πειραιά : Βόλτα στo εσωτερικό του “ανακατασκευαζόμενου γίγαντα” του Πειραιά

Πύργος Πειραιά : Βόλτα στo εσωτερικό του “ανακατασκευαζόμενου γίγαντα” του Πειραιά [video]

3691
0

Σχεδόν έτοιμη είναι η νέα γυάλινη, βιοκλιματική πρόσοψη στο νέο Πύργο του Πειραιά που θα μεταμορφωθεί σύντομα σε σύγχρονο κτίριο γραφείων και εμπορικών χώρων με το όνομα Piraeus Tower. Πλέον μερικά κομμάτια στις γωνίες του κτιρίου μένουν να μπούν.

To μεγαλεπήβολο σχέδιο αξιοποίησης του εγκαταλελειμένου Πύργου στο λιμάνι του Πειραιά και μετατροπής του σε σύγχρονο, βιοκλιματικό κτίριο γραφείων και εμπορικών χώρων, προχωράει με αμείωτους ρυθμούς οπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο απο το εσωτερικό του κτιρίου.

Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τη Dimand για την αμέριστη συμπαράσταση της σε κάθε απορία μας και γενικότερα για την αναμόρφωση όλης της πόλης τα τελευταία χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.