Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ MSC Splendida : Αναχωρώντας απο τον Πειραιά

MSC Splendida : Αναχωρώντας απο τον Πειραιά [video]

774
1

Στον Πειραιά βρέθηκε μετά απο 10 περίπου χρόνια το κρουαζιερόπλοιο MSC SPLENDIDA της MSC Cruises,πραγματοποιώντας επίσκεψη για προμήθειες χωρίς να μεταφέρει επιβάτες.Στον Πειραιά παρέμεινε για 2 ημέρες και αναχώρησε λίγο μετά τις 8.30 το πρωί με προορισμό το λιμάνι του Brindisi.

Την αναχώρηση του μπορείτε να τη δείτε στο παρακάτω βιντεο του pireaspiraeus.com

Το MSC Splendida κατασκευάστηκε το 2009 στην Γαλλία και τα Ναυπηγεία Chantiers de l Atlantique και είναι αδερφό με τα MSC Fantasia και MSC Divina που έχουμε δει παλαιότερα στον Πειραιά.

Το μήκος του ειναι 333,33 μέτρα και το πλάτος 37,92 μέτρα.Έχει 18 καταστρώματα εκ των οποίων τα 13 για τους 3900 επιβάτες που μπορει να μεταφέρει,οι οποίοι και εξυπηρετούνται απο 1313 άτομα πληρώματος.Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει είναι οι 21 Κόμβοι.

Φέτος θα ταξιδέψει στην Αδριατική ενω απο Ελληνικούς προορισμούς θα έρχεται μόνο στην Κέρκυρα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.