Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ Celestyal Cruises – Δήμος Πειραιά : Ξεκίνησε μια κόντρα ή ένας διάλογος...

Celestyal Cruises – Δήμος Πειραιά : Ξεκίνησε μια κόντρα ή ένας διάλογος επωφελής για όλους?

1301
0

Απαντηση στο Δήμαρχο Πειραιά,σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τη φυγή του homeporting των πλοίων της Εταιρείας απο το λιμάνι του Πειραιά για το λιμάνι του Λαυρίου οπού ήδη χρησιμοποιεί χρόνια έδωσε μέσω κειμένου που δημοσιεύτηκε στο portnet.gr η ΕλληνοΚυπριακή εταιρεία κρουαζιέρας που εδρεύει στον Πειραιά. Ο Δήμαρχος Πειραιά στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας ανάφερε πως θα στείλει επιστολή στην οποία θα διαμαρτύρεται σχετικά με τα όσα κακώς κείμενα για τον Πειραιά ειπώθηκαν σε συνέντευξη τύπου της Εταιρείας

CELESTYAL CRYSTAL

Η απάντηση της Celestyal Cruises είναι η εξής

«Η Celestyal Cruises, η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα της την Ελλάδα, προωθεί συστηματικά τις μοναδικές ομορφιές της χώρας μας σε όλο τον κόσμο. Δεδομένου ότι η πρώτη εικόνα που αποκτούν οι τουρίστες ερχόμενοι στην Ελλάδα για να επιβιβαστούν στα κρουαζιερόπλοια είναι η πόλη του Πειραιά, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να επιστήσουμε την προσοχή όλων των τοπικών φορέων στη δημιουργία μιας πρώτης θετικής εικόνας. Δυστυχώς, η κατάσταση που επικρατεί μέχρι στιγμής στο κέντρο του Πειραιά, συγκριτικά και με άλλες πόλεις απο/ επιβίβασης κρουαζιέρας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, δεν είναι αντιπροσωπευτική της ποιότητας διακοπών που προσφέρει η Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, υπάρχει έντονη συμφόρηση και προβλήματα κυκλοφορίας τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από την πόλη του Πειραιά, με έλλειψη αστυνόμευσης και ρύθμισης της κυκλοφορίας με αποτέλεσμα πολλές καθυστερήσεις που προκαλούν την αγανάκτηση και τα παράπονα των επιβατών. Εξίσου σημαντικό είναι και το ζήτημα της καθαριότητας και γενικής εικόνας της πόλης του Πειραιά, γεγονός που αναπόφευκτα προκαλεί μια αρνητική πρώτη εντύπωση στους επισκέπτες. Κοινός μας στόχος είναι οι επισκέπτες στη χώρα μας να έχουν μια συνολικά θετική εικόνα για την Ελλάδα και επιστρέφοντας στη χώρα τους να γίνουν «πρεσβευτές» της φιλοξενίας που θα απολαύσουν χωρίς να εκτίθενται σε καθυστερήσεις ή απρόσμενες αλλαγές στο πρόγραμμα των διακοπών τους. Επίσης σημαντική είναι η σωστή σήμανση καθώς και η δημιουργία ‘διαδρομών’ για τους επισκέπτες κρουαζιεροπλοίων, προκειμένου να μπορούν με ασφάλεια να περιηγηθούν στο κέντρο της πόλης καθώς και να θαυμάσουν τους αρχαιολογικούς θησαυρούς και τον πολιτισμό που αναμφισβήτητα έχει να επιδείξει.
Στη Celestyal Cruises, παραμένουμε στη διάθεση των δημοτικών αρχών και άλλων πολιτικών και πολιτειακών φορέων, ώστε να συζητήσουμε ιδέες και λύσεις προς την αντιμετώπιση και βελτίωση αυτής της κατάστασης για το κοινό όφελος».

CELESTYAL 3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.