Η Aegean Sea Lines ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2025 και μέχρι νεωτέρας, το πλοίο ΑΝΕΜΟΣ θα συνεχίσει να αναχωρεί και να καταπλέει από την πύλη Ε2 του λιμένα Πειραιά.
Ωστόσο, η θέση του μεταφέρεται εντός της ίδιας πύλης, στο σημείο μπροστά από τις «Πέτρινες Αποθήκες», λόγω εργασιών βυθοκόρησης που θα πραγματοποιήσει ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς στο προηγούμενο σημείο πρόσδεσης.
Σε λίγα μέτρα από τη νέα θέση του πλοίου θα βρίσκεται συστεγαζόμενο το εκδοτήριο της εταιρείας το οποίο ανοίγει 90 λεπτά πριν την αναχώρηση και κλείνει μετά τον απόπλου του πλοίου.
Τα δρομολόγια έως 31/10




![Αναχώρησαν απο τον Πειραιά για τον ΘΕΠ του 2026 οι Ναυτικοί Δόκιμοι [videos]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/07/maxresdefault-3-238x178.jpg)
![Το SUPERSPEED JET 4 ξεκίνησε δρομολόγια από τον Πειραιά προς Πάρο, Νάξο και Κουφονήσια [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/07/SUPER-SPEED-JET-4-238x178.jpg)
![Προχωρούν οι εργασίες επέκτασης της Athens Marina στο Νέο Φάληρο [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/07/maxresdefault-2-238x178.jpg)
