Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου η ημερήσια σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εξέλιξη της εξάπλωσης του κοροναϊού και μεταξύ άλλων αποφασίστηκε σε θέματα που αφορούν τη ναυτιλία
– Η διακοπή και της ακτοπλοϊκής μεταφοράς από και προς Ιταλία για επιβάτες. Συνεχίζεται η μεταφορά εμπορευμάτων.
– Η απαγόρευση της πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων και ημερόπλοιων στα ελληνικά λιμάνια.Ηδη έχουν σταματήσει τα ημερόπλοια στο Σαρωνικό

![Αναχώρησαν απο τον Πειραιά για τον ΘΕΠ του 2026 οι Ναυτικοί Δόκιμοι [videos]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/07/maxresdefault-3-238x178.jpg)
![Το SUPERSPEED JET 4 ξεκίνησε δρομολόγια από τον Πειραιά προς Πάρο, Νάξο και Κουφονήσια [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/07/SUPER-SPEED-JET-4-238x178.jpg)
![Προχωρούν οι εργασίες επέκτασης της Athens Marina στο Νέο Φάληρο [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/07/maxresdefault-2-238x178.jpg)
