Αρχική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 15 χρόνια Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό

15 χρόνια Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό

47
0

18 Ιουνίου 2010

Ο Ολυμπιακός αλλάζει χέρια και περνά στον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σαν σήμερα πριν 15 χρόνια γίνεται η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου (67%) των μετοχών στον Βαγγέλη Μαρινάκη έναντι 50 εκατ. ευρώ, ενώ στην κατοχή του ισχυρού επιχειρηματία περνά και το 50% της Καραϊσκάκης Α.Ε. με 10 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, ο Μαρινάκης αναλαμβάνει την εξόφληση χρεών της ΠΑΕ ύψους περίπου 35 εκατ. ευρώ, ενώ καλύπτει και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της. Με το “καλημέρα” ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας βάζει 130 εκατ. ευρώ στον Θρύλο.

Η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του Ολυμπιακού πήρε επίσημη μορφή στις 6 Ιουλίου, όταν πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου από Μαρινάκη και Κόκκαλη.

Απο τότε 11 πρωταθληματα 5 κυπελλα , 1 Ευρωπαικο στους άνδρες , 1 Ευρωπαικό και πολλά πρωταθλήματα στις ακαδημίες.

Δεν αναφέρουμε τον Ερασιτέχνη γιατί ήδη ο κος Μαρινάκης ασχολιόταν πριν το 2010.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.