Αρχική ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δημοτικό Θέατρο απο την Περιφέρεια Αττικής

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δημοτικό Θέατρο απο την Περιφέρεια Αττικής

1684
0

Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή με επίκεντρο το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά διοργανώνει η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου (προπαραμονή των Χριστουγέννων) στον αίθριο χώρο του Θεάτρου.


Τα μικρά παιδιά μπορούν να παίξουν με τους ηθοποιούς και να μάθουν για την ανακύκλωση στην διαδραστική παράσταση «Νεφοκαλικάντζαροι» από την θεατρική ομάδα Μπουρμπουλήθρες, βασισμένη στο ομώνυμο οικολογικό παραμύθι του Μάριου Βερέττα.

Παράλληλα, η ομάδα «Η Ρόζμαρι στην κορυφή των λόφων» (Ελευθερία Ρουσάκη, Ειρήνη Τσιμπραγού, Ανατολή Αρουτζίδη και η ομάδα ΚΟΚΟΙΚΑ) μέσα από θεατρικό παιχνίδι θα μιλά στα παιδιά για τη μουσική, το χορό και το θέατρο.

Χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα Μπατάλα, θεατρικά παιχνίδια, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και εκπλήξεις!

Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συμμετέχουν σε εργαστήρι παρασκευής οικολογικών στολιδιών με τα οποία στο τέλος της γιορτής θα στολιστεί το οικολογικό Χριστουγεννιάτικο δένδρο έξω από το Θέατρο, το οποίο θα ανάψει η Περιφερειάρχης κ. Ρένα Δούρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.