Αρχική ΝΕΑ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ Φαληρικός Ορμος : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επι της παλαιάς Λεωφόρου Ποσειδώνος για 2...

Φαληρικός Ορμος : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επι της παλαιάς Λεωφόρου Ποσειδώνος για 2 μήνες

704
0

Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και για δύο μήνες στους δήμους Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου, επί της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος (συνέχεια Εθν. Μακαρίου) από την οδό Επαμεινώνδα έως την οδό Μωραϊτίνη, 200μ. πριν από την οδό Ι. Φιξ, στο πλαίσιο των έργων για την ανάπλαση του φαληρικού όρμου (φάση Α΄).

Κατά τη διάρκειά τους, θα ισχύει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας του τραμ από τη στάση του ΣΕΦ έως τη στάση της Αγίας Σκέπης. Στο πλαίσιο των έργων πραγματοποιείται ανακατασκευή των εγκαταστάσεων του τραμ, η οποία περιλαμβάνει την οριζοντιογραφική παραλλαγή και τo «χαμήλωμα» της γραμμής.

Επίσης, στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθεί τμηματική κατασκευή των δύο γεφυρών που θα συνδέουν κυκλοφοριακά τους χώρους της ανάπλασης με τη λεωφόρο Συγγρού και τη Λεωφόρο Ποσειδώνος, αντίστοιχα.

Τι αλλάζει

Πιο αναλυτικά, η κίνηση των οχημάτων και των λεωφορειακών γραμμών που κινούνται επί της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος (συνέχεια Εθν. Μακαρίου) θα ακολουθεί από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και για δύο μήνες τις εξής διαδρομές:

Από Μοσχάτο προς Παλαιό Φάληρο:

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος από την οδό Επαμεινώνδα του δήμου Καλλιθέας έως την οδό Μωραιτίνη του δήμου Παλαιού Φαλήρου, κατά το χρονικό διάστημα από 16-03-2019 έως 18-05-2019, καθ’ όλο το 24ωρο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα, συνέχεια Λάμπρου Κατσώνη, διερχόμενα κάτω από τη γέφυρα της Λεωφ. Συγγρού θα συνεχίζουν επί της Λεωφ. Αμφιθέας, συνέχεια προς Παλαιό Φάληρο.

Από Γλυφάδα-Παλαιό Φάληρο προς Μοσχάτο-Καλλιθέα μέσω παλαιάς Λ. Ποσειδώνος:

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος από την οδό Μωραιτίνη του δήμου Παλαιού Φαλήρου έως την οδό Επαμεινώνδα του δήμου Καλλιθέας, κατά το χρονικό διάστημα από 16-03-2019 έως 18-05-2019, καθ’ όλο το 24ώρο.

Τα οχήματα που εισέρχονται στην οδό Πλειάδων στον Α/Κ Παλαιού Φαλήρου θα εκτρέπονται αριστερά στην οδό Αιόλου. Ακολούθως θα στρίβουν δεξιά στην οδό Ζησιμοπούλου, κατόπιν θα εκτρέπονται ελαφρώς δεξιά στην οδό Καλυψούς. Στον ισόπεδο σηματοδοτούμενο κόμβο Καλυψούς και Λ. Αμφιθέας θα εκτρέπονται αριστερά, θα συνεχίζουν ευθεία επί της Λ. Αμφιθέας, θα διέρχονται κάτω από τη γέφυρα της Λεωφ. Συγγρού, θα συνεχίζουν ευθεία επί της Λάμπρου Κατσώνη, συνέχεια στην οδό Επαμεινώνδα και στη συμβολή με την παλαιά Λ. Ποσειδώνος θα στρίβουν δεξιά, συνεχίζοντας κανονικά την πορεία τους προς Μοσχάτο.

Από Μοσχάτο προς Αθήνα-Νέα Σμύρνη μέσω παλαιάς Λεωφ. Ποσειδώνος:

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος από την οδό Επαμεινώνδα του δήμου Καλλιθέας έως την οδό Μωραιτίνη του δήμου Παλαιού Φαλήρου, κατά το χρονικό διάστημα από 16-03-2019 έως 18-05-2019, καθ’ όλο το 24ωρο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα, συνέχεια Λάμπρου Κατσώνη, δεξιά Ταγ/ρχου Πλέσσα, αριστερά στην οδό Δοϊράνης, δεξιά Σπάρτης, κάτω από τη γέφυρα της Λεωφ. Συγγρού θα συνεχίζουν επί της οδού Λαμψάκου, δεξιά Μεγ. Αλεξάνδρου, δεξιά Λεωφ. Συγγρού, συνέχεια προς Αθήνα-Νέα Σμύρνη.

πηγη naftemporiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.