Το Run Greece 2025 έρχεται το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στον Πειραιά, με έναν βραδινό αγώνα στους δρόμους της πόλης μας. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις, με τη σφραγίδα του ΣΕΓΑΣ, η οποία μετρά ήδη δεκατρία χρόνια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και στην οποία συμμετέχουν σταθερά χιλιάδες δρομείς.
O Πειραιάς εντάσσεται για δεύτερη φορά σε αυτή τη διοργάνωση αποτελώντας επίκεντρο μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων.
Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και δηλώσεις συμμετοχής:
https://www.run-greece.gr/c/expand-peiraias-23
Οι διαδρομές

![Κλασικά αυτοκίνητα γέμισαν την Πλατεία Κοραή στον Πειραιά [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/10/KLASSIKA-PLATEIA-KORAI-238x178.jpeg)
![Πειραιάς: Υπό κατασκευή το νέο πάρκο του ΟΛΠ στο Παλατάκι – Παιδική χαρά και ποδηλατόδρομος στην Πύλη Ε12 [video]](https://www.pireaspiraeus.com/wp-content/uploads/2026/10/ΠΑΙΔΙΚΗ-ΧΑΡΑ-ΟΛΠ-1610-238x178.jpeg)

