Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Συναντήθηκαν Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου και οι Περιπτερούχοι Πειραιά

Συναντήθηκαν Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου και οι Περιπτερούχοι Πειραιά

548
0

Ο Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου κ. Γρηγόρης Καψοκόλης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Σωματείου Περιπτερούχων Πειραιώς & Περιχώρων  «Η Ελπίς» κ. Λεωνίδα Σπάλλα, με τον Πρόεδρο του  Σωματείου Περιπτερούχων «Η Αγία Τριάς» κ. Μανώλη Νικητάκη, καθώς και με τους Αντιπροέδρους κa Αλέκα Τουμαζάτου και κ. Σταύρο Μέρο αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι Πρόεδροι των Σωματείων Περιπτερούχων Πειραιά, ενημέρωσαν τον κ. Καψοκόλη για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους και ιδιαίτερα για τα σχολάζοντα περίπτερα.

 

Ο Αντιδήμαρχος κ. Γρηγόρης Καψοκόλης, σε δήλωσή του, ανέφερε πως είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους εκπροσώπους των Σωματείων Περιπτερούχων Πειραιά, σημειώνοντας πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει και νέα συνάντηση με τους περιπτερούχους, προκειμένου να ενημερωθούν για τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τα θέματα που απασχολούν τον συγκεκριμένο κλάδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.