Αρχική ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Σε τροποποίηση δρομολογίων προχωρά ο ΟΑΣΑ- Μισά δρομολόγια της ώρες μη αιχμής

Σε τροποποίηση δρομολογίων προχωρά ο ΟΑΣΑ- Μισά δρομολόγια της ώρες μη αιχμής

509
0

Ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι προχωρά από αύριο 24/03/2020 στην εφαρμογή τροποποιημένου προγράμματος δρομολογίων στα συγκοινωνιακά μέσα του Οργανισμού, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας που έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Με στόχο τη διαρκή κάλυψη των αναγκών όλων των εργαζομένων, αλλά και ειδκών εργασιακών ομάδων όπως νοσοκομειακών υπαλλήλων κ.α. και με προσήλωση στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ο ΟΑΣΑ, θα συνεχίσει απρόσκοπτα η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση σε όλες τις γραμμές των θυγατρικών εταιρειών του Οργανισμού (ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ).

.”>Τα λεωφορεία του Πειραιά – Piraeus Buses

Ειδικότερα, κατά τις περιόδους αιχμής από έναρξη βάρδιας έως τις 10:00, και από τις 15:00 έως τις 18:00, τα δρομολόγια θα διεξάγονται κανονικά, βάσει του ειδικού προγράμματος που έχει τεθεί σε εφαρμογή από τις 16 Μαρτίου.

Για τις υπόλοιπες περιόδους, από 10:00 έως 15:00 και από 18:00 έως το τέλος της βάρδιας, θα ισχύσει από 24/3/2020 νέο τροποποιημένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στη νέα ζήτηση, με δρομολόγια μειωμένα έως 50%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.