Αρχική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕΦ: COSCO και COSMOTE θέλουν να διαφημιστούν στη μετώπη του σταδίου

ΣΕΦ: COSCO και COSMOTE θέλουν να διαφημιστούν στη μετώπη του σταδίου

3123
0

Προγραμματισμένος για την 1η Μαρτίου είναι ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της εταιρίας που θα εξασφαλίσει τη διαφήμιση της στη μετόπη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και ύμφωνα με όσα γράφει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport», τόσο η Cosco όσο και η Cosmote έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό ωστε να διαφημιστούν στο εξωτερικό της έδρας του μπασκετικού Ολυμπιακου.

Αμφότερες οι δύο εταιρίες, έχουν άμεση σχέση με τον Πειραιά, αφού η Cosco συνδέεται με το λιμάνι μεσω του ΟΛΠ, ενώ η συνδρομητική τηλεόραση της Cosmote έχει τα δικαιώματα των «ερυθρολεύκων» εδω και κάποια ρονιαστο πρωτάθλημα και σίγουρα θέλουν να προβάλουν το brand name τους σε ένα χώρο που βλέπει όλη η πόλη .

Η τιμή εκκίνησης είναι στα 85.000 ευρώ το μήνα, αλλά σίγουρα η μετόπη του σταδίου μπορεί να αποφέρει πολύ περισσότερα έσοδα αφού είναι αυτό που λέμε «φιλέτο» για να διαφημιστεί κάποιος. Τα χρήματα που θα κερδιθούν από τη συγκεκριμένη διαφήμιση αναμένεται να αποτελέσουν βραχίονα στήριξης στην αναμόρφωση που δρομολογείται στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ εδω και κάποιο καιρο μεσω έργων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.