Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ Ποδάρικο στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στον Πειραιά έκανε το Costa neoClassica

Ποδάρικο στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στον Πειραιά έκανε το Costa neoClassica

1706
0

Tο “Costa neoClassica”, υποδέχθηκε σήμερα Σάββατο 2 Ιανουαρίου η Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε ,μιας και είναι και το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που καταπλέει  στο λιμάνι του Πειραιά.Τη διοίκηση του ΟΛΠ εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής του ΟΛΠ κ. Χατζάκος ο οποίος παρέδωσε  στον πλοίαρχο cpt. Mario Moretta την αναμνηστική πλακέτα του λιμανιού, βιβλία για τον ίδιο και τη βιβλιοθήκη του πλοίου και στους επιβάτες χριστουγεννιάτικα γλυκά.

Το “Costa neoClassica” με 1680 επιβάτες και 900 άτομα πλήρωμα, της ιταλικής εταιρίας Costα η οποία έχει 53 προγραμματισμένες αφίξεις για το 2016 αντί 37 το 2015,  θα προσεγγίζει και τη τρέχουσα χειμερινή περίοδο το λιμάνι του Πειραιά.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΟΛΠ κ. Σταύρος Χατζάκος δήλωσε χαρακτηριστικά :

“Ο ΟΛΠ Α.Ε. θα διατηρήσει σταθερά τα τιμολόγια για πέμπτη συνεχή χρονιά στην κρουαζιέρα και το 2016, η οποία θα είναι μια σημαντική χρονιά για την κρουαζιέρα αφού με νέες συνεργασίες και με την υποδοχή του Carnival Vista το οποίο τον Ιούνιο δρομολογείται στην ανάπτυξη του homeporting σε νέες βάσεις μεγάλων αριθμών. Επίσης θα συμμετέχει στοMiami Seatrade, τη μεγαλύτερη έκθεση κρουαζιέρας στον κόσμο αλλά και στη διεθνή έκθεση των Ποσειδωνίων τον Ιούνιο στην Ελλάδα ”. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.