Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ Πειραιάς Νικητής : Αλλοι 3 υποψήφιοι δημοτικοί συμβουλοι έγιναν γνωστοί

Πειραιάς Νικητής : Αλλοι 3 υποψήφιοι δημοτικοί συμβουλοι έγιναν γνωστοί

1123
0

Υποψήφιοi Δημοτικοι Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα είναι ο κος Γιωργος Τσιρίδης,η κα Αντωνια Καρακατσάνη και η  κα Σοφία  Πιπιτσούλη.

Ο κ. Τσιρίδης έχει ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά της πόλης, έχοντας 12ετή θητεία στη Νομαρχία Πειραιά. Συγκεκριμένα, υπήρξε 10 χρόνια Αντινομάρχης Πειραιά και 2 χρόνια Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πειραιά.

Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός Εργοδηγός και έχει εργαστεί στον Ο.Α.Σ.Α. Επίσης έχει διατελέσει Πρόεδρος του Σωματείου των Μηχανικών στον Ο.Α.Σ.Α.

Έντονη κοινωνική δραστηριότητα είχε αναπτύξει, ως μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αναπήρων Τέκνων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμένα η ένταξη του Γιώργου Τσιρίδη στον συνδυασμό του «Πειραιά Νικητή». Παλιός μου γνώριμος ο Γιώργος Τσιρίδης, με μεγάλη εμπειρία στην τοπική

Η κα Πιπιτσούλη είναι Πειραιώτισσα και μεγάλωσε στην Καστέλλα. Είναι πρωταθλήτρια του κάνοε καγιάκ τα τελευταία 15 χρόνια, με διακρίσεις τόσο στο πανελλήνιο όσο και στο διεθνή στίβο και υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας από το 2005 έως το 2016. Είναι μέλος του Πειραιώτικου Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου (ΝΑΣ), με έδρα το Μικρολίμανο.

 

Είναι πτυχιούχος φιλόλογος και έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε Σχολείο Ελληνικών στη Βουδαπέστη. Εδώ και μια τετραετία εργάζεται  ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού και Επικοινωνίας στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, αναπτύσσοντας σημαντική κοινωνική δράση, σε αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Η κα Καρακατσάνη είναι Πειραιώτισσα επιχειρηματίας, μέλος και υπεύθυνη Επιχειρηματικότητας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και αντιπρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, καλωσόρισε την κ. Καρακατσάνη στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», λέγοντας πως είναι μια δραστήρια επιχειρηματίας, μια δυναμική γυναίκα, μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά,  η οποία έχει διάθεση να βοηθήσει στα κοινά της πόλης μας. Ο κ. Μώραλης σημείωσε, πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που διαπιστώνει ότι άνθρωποι που προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα και έχουν δουλέψει στη ζωή τους, επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια για έναν καλύτερο Πειραιά.

Η κα Αντωνία Καρακατσάνη, σε δήλωσή της τόνισε: «Τίθεμαι στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Στέκομαι αρωγός στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια, για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της πόλης του Πειραιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.