Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στον Πειραιά, έπειτα από έντονη οσμή αερίου που έγινε αντιληπτή σε κλειστό πρατήριο υγρών καυσίμων, στη συμβολή των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Πυθαγόρα.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ η Ελληνική Αστυνομία απέκλεισε την περιοχή για λόγους ασφαλείας. Παράλληλα, ενημερώθηκε η αρμόδια εταιρεία και πραγματοποιούνται έλεγχοι, προκειμένου να εντοπιστεί η προέλευση της οσμής και να διαπιστωθεί εάν υπάρχει διαρροή.
VIDEO απο το σημείο
Για προληπτικούς λόγους δόθηκε εντολή να εκκενωθούν οι γειτονικές πολυκατοικίες, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να αποκλειστεί οποιοσδήποτε κίνδυνος για τους κατοίκους.
Λόγω του περιστατικού τέθηκαν σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί:
- στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση, από το ύψος της Γρηγορίου Λαμπράκη,
- στην οδό 34ου Συντάγματος Πεζικού, από το ύψος της οδού Διστόμου.
Οι οδηγοί καλούνται να αποφεύγουν την περιοχή και να ακολουθούν τις υποδείξεις της Τροχαίας. Μέχρι τη στιγμή του ελέγχου των δημοσιευμάτων, δεν είχε υπάρξει επίσημη ενημέρωση για την ολοκλήρωση της επιχείρησης ή την άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.




