Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Παπαστράτειο: Υπογράφεται σε λίγες μέρες η σύμβαση για την ανακατασκευή του κλειστού...

Παπαστράτειο: Υπογράφεται σε λίγες μέρες η σύμβαση για την ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου «Π. Καπαγέρωφ»

1196
0
Η ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου «Π. Καπαγέρωφ», ένα διαχρονικό αίτημα του Δήμου και των αθλητικών σωματείων του Πειραιά μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υπογραφεί από την Περιφέρεια Αττικής η σύμβαση με τον ανάδοχο για την έναρξη των εργασιών.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στα τέλη του 2024, μετατρέποντας το «Καπαγέρωφ», έναν ιστορικό χώρο αθλητισμού στον Πειραιά, που παραμένει κλειστός από το 2007, σε ένα σύγχρονο, λειτουργικό γήπεδο 1500 θέσεων. Το έργο θα κατασκευαστεί με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και έχει συνολικό προϋπολογισμό 8.5 εκ. ευρώ
Ο Δήμαρχος Πειραιά αναφέρει σχετικά
θα ήθελα να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιώργο Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, η οποία τα τελευταία δυόμισι χρόνια επιτάχυνε όλες τις διαδικασίες, προκειμένου να ξεκινήσει αυτό το μεγάλο έργο υποδομής στην πόλης μας.
Ο Πειραιάς είναι μια πόλη με μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό, με εντυπωσιακές διακρίσεις από τα σωματεία και από τους αθλητές μας, αλλά είχε διαχρονικά έλλειψη σε σύγχρονες αθλητικές υποδομές. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που αυτό πλέον αλλάζει, τόσο με συνέργειες που υλοποιούμε με την Αντιπεριφέρεια Πειραιά, όσο και με δικές μας πρωτοβουλίες. Τα τελευταία χρόνια έχουμε ανακαινίσει όλες τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις στην πόλη μας και συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθεια για να αθλούνται οι πολίτες και τα παιδιά μας σε ασφαλείς και σύγχρονους αθλητικούς χώρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.