Αρχική ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Κλειστά τα σχολεία του Περάματος – Ανοιχτοί οι παιδικοί σταθμοι

Κλειστά τα σχολεία του Περάματος – Ανοιχτοί οι παιδικοί σταθμοι

2025
1

Ανακοίνωση Δημάρχου για τα σχολεία αύριο 8/1/2018

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Περάματος παρακολουθώντας την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων πραγματοποίησε αυτοψίες έχουσα την ευθύνη της δράσης αλλά και ενημέρωσης για το εάν και πότε θα κριθεί απαραίτητο το κλείσιμο των σχολείων ως μέτρο προφύλαξης των μαθητών.

Παρά το γεγονός ότι αφενός το έκτακτο Δελτίο Καιρικών Φαινομένων αναφέρεται σε πυκνή χιονόπτωση στην Βόρεια και Ανατολική Αττική και αφετέρου αυτή τη στιγμή δε συντρέχουν σοβαροί λόγοι για το κλείσιμο των σχολικών μονάδων του Δήμου Περάματος  καθότι έχουν εκδηλωθεί κάποιες σποραδικές χιονοπτώσεις σε όλο το λεκανοπέδιο, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το πρωί της Τρίτης 8/1, να υπάρξουν δυσκολίες και έντονα προβλήματα στις μετακινήσεις λόγω εμφάνισης παγετού.

Συνεκτιμώντας το γεγονός ότι η έξαρση του καιρικού φαινομένου δεν δύναται να υπολογιστεί με ακρίβεια και προκειμένου να ενημερώσουμε έγκαιρα τους γονείς, αντιλαμβανόμενοι πλήρως την ανησυχία τους αλλά κυρίως για την προστασία των μαθητών, αποφασίζουμε ότι τα σχολεία Α’ Βάθμιας & Β’ Βάθμιας στο Δήμο Περάματος δεν θα λειτουργήσουν, αύριο Τρίτη 8/01/2019.

Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί για να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι γονείς δεδομένου ότι η λειτουργία τους είναι δυνητική και δεν υπάρχουν απουσίες.

Ο Δήμαρχος Περάματος
Γιάννης Λαγουδάκης

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.