Αρχική ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Κακοκαιρία Μήδεια : Κακοκαιρία απο τα παλιά,ας προσέξουμε αυτούς που έχουν ανάγκη..και...

Κακοκαιρία Μήδεια : Κακοκαιρία απο τα παλιά,ας προσέξουμε αυτούς που έχουν ανάγκη..και η χαρά του χιονιού έρχεται δεύτερη

475
0

Μετά απο αρκετό καιρό φαίνεται πως θα μας έρθει χειμωνιάτικος καιρός απο τα παλιά,με τη θερμοκρασία να πέφτει σχεδόν 17 με 18 βαθμούς.

Το κρύο θα είναι τσουχτερό και θα πρέπει ιθυνοντές να προσέξουν να μην είτε συνάνθρωποι μας έξω που είναι άστεγοι αλλα και πιθανόν αδέσποτα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε χιόνι ακόμα και στον Πειραιά .

Αν και τις προηγούμενες μέρες φαινόταν πως θα υπήρχε και σημαντική χιονόστρωση αυτή τη στιγμή φαίνεται πως θα δούμε πιθανότατα χιόνι να πέφτει οπως γράψαμε λίγες γραμμές πάνω και μάλιστα με ένταση αλλα η χιονόστρωση είναι ακομα γρίφος.

Ίσως η θερμοκρασία τις βραδινές ώρες  να πέσει κάτω απο το μηδέν και κανείς μας δεν είναι μαθημένος σε αυτό. Η Μήδεια σκότωσε τα παιδιά της στη μυθολογία και δεν πρέπει και εμείς ως άνθρωποι να αφήσουμε ζωντανές ψυχές,είτε  συνανθρώπους μας ειτε αδεσποτάκια, να τους σκοτώσει το κρύο.

Υπάρχουν άστεγοι τόσο στο λιμάνι όσο και στην πόλη και αυτές τις ημέρες θα πρέπει να πειστούν να πάνε σε κλειστό θερμαινόμενο χώρο..

Αυτά απο εμάς,εδώ θα είμαστε να κάνουμε ρεπορτάζ τον πολύ πίθανο ερχομό του λευκού επισκέπτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.