Αρχική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Και επίσημα ο Τσαϊρέλης στον Ολυμπιακό

Και επίσημα ο Τσαϊρέλης στον Ολυμπιακό

1566
0

Πριν από λίγα λεπτά ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Τσαϊρέλη έως το καλοκαίρι του 2016, μετά την αποδέσμευση του από την Κανάριας και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το who is who του Μιχάλη Τσαϊρέλη:

Hμ. Γεν.: 23/2/1988
Τοπ. Γεν.: Θεσσαλονίκη Ύψος: 2.06
Οι προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι:

Απόλλωνας Καλαμαριάς, Άρης (2007-2008), Λάρισα(2008-2009), Τρίκαλα (2009-2010), Άρης (2010-2012), ΠΑΟΚ (2012-2014), Κανάριας (2014)

Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Μ.ΤΣΑΙΡΕΛΗ:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους για την προσθήκη του Μιχάλη Τσαϊρέλη στην ομάδα μας. Με την κίνηση αυτή εντάσσουμε ένα πολύ χρήσιμο παίκτη στο δυναμικό μας, ενισχύοντας τη φροντ λάιν μας. Ο Τσαϊρέλης είναι ένας Έλληνας διεθνής παίκτης με μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια και θα συμπληρώσει το ρόστερ μας χωρίς να αλλάξει τους συσχετισμούς, τους ρόλους και τη χημεία μας, αφού θα έχουμε την ίδια ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Με την προκείμενη επιστροφή και του Δημήτρη Αγραβάνη, η ομάδα μας θα είναι έτοιμη για τη συνέχεια των υποχρεώσεών της».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΑ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΑΪΡΕΛΗ

«Σίγουρα το να αγωνίζεσαι στο υψηλότερο επίπεδο δεν είναι και λίγο, δεν είχα και πολλά να σκεφτώ νομίζω λοιπόν. Άλλωστε, ξέρω πολλά άτομα από την ομάδα, ξέρω τον προπονητή και αυτό με ώθησε πολύ έτσι ώστε να πάρω την σωστή απόφαση. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω αγωνιστεί ξανά σε τόσο υψηλό επίπεδο και είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Έτσι το είδα. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα μεταξύ της Ευρωλίγκας και του Εurocup. Το επίπεδο είναι τελείως διαφορετικό από πέρυσι όπου έπαιζα στο EuroCup με την Ευρωλίγκα που θα παίξω τώρα. Από κει και πέρα, στόχος μου είναι να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όπως προανέφερα γνωρίζω αρκετούς παίκτες που θα με βοηθήσουν στο να γίνει αυτό και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Σίγουρα στην Ισπανία έγινα δυνατότερος και ωρίμασα πιστεύω και σαν άνθρωπος αλλά και σαν παίκτης. Τώρα, από κει και πέρα σε τι μπορώ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό, ο προπονητής θα μου πει…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.