Αρχική ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ι.Σ. της Αγίας Βαρβάρας: Έρχεται στον Πειραιά, αλλά δε φεύγει ακόμα από...

Ι.Σ. της Αγίας Βαρβάρας: Έρχεται στον Πειραιά, αλλά δε φεύγει ακόμα από την Ελλάδα

2730
0

Όπως σας ενημερώσαμε αυτή την Κυριακή 24 Μαΐου θα έρθει στον Πειραιά την Κυριακή στις 15.45 το Ιερό Σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας.

Η υποδοχή του Ιερού Θησαυρίσματος θα πραγματοποιηθεί με τιμές Αρχηγού Κράτους στις 15:45 στη συμβολή των οδών Β.Γεωργίου και Γ.Λαμπράκη (άγαλμα μητέρας) και στη συνέχεια με λιτανευτική πομπή θα μεταφερθεί και θα τεθεί προς προσκύνηση και Αγιασμό των πιστών στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, όπου θα τελεστεί Αρχιερατικός Εσπερινός, Χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Φαναρίου κ.κ. Αγαθαγγέλου και συγχοροστατούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ και άλλων Αρχιερέων.

Θα τεθεί σε προσκύνημα μέχρι τις 6.30 μ.μ. στον καθεδρικό Ι. Ναό της Αγίας Τριάδος του Πειραιά και το βράδυ θα επιστρέψει στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας έως την 1η Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε το σκήνωμα να αναχωρήσει την Κυριακή 24 Μαΐου από το λιμάνι του Πειραιά με πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.