Αρχική ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ι.Ν. Αγίας Τριάδος : Με λαμπρότητα θα τιμηθεί και φέτος η εορτή...

Ι.Ν. Αγίας Τριάδος : Με λαμπρότητα θα τιμηθεί και φέτος η εορτή της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος

630
0

Με  εκκλησιαστική λαμπρότητα θα  τιμηθεί και φέτος στον Πειραιά, η εορτή της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος. Στον  Καθεδρικό  Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν ως εξής:

Το Σάββατο  19/06, το πρωί θα τελεσθούν  Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο πάντων των κεκοιμημένων και στις 18:00 θα ψαλεί ο πανηγυρικός εσπερινός  της Πεντηκοστής. Την Κυριακή της Πεντηκοστής /20/06 το πρωί θα  τελεσθούν  Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και ο Εσπερινός  της  Γονυκλισίας.

Στις 19:30  θα ψαλεί  Μέγας πανηγυρικός  Εσπερινός  επί τη εορτή του Αγίου Πνεύματος. Τη Δευτέρα 21/06 – ημέρα κατά την οποία πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Aγίας Τριάδος- το πρωί θα ψαλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια θα τελεστεί Θεία Λειτουργία. Στις 18:30 θα ψαλούν  Μεθέορτος  Εσπερινός και  η Παράκληση  στην Αγία Τριάδα.

Στις ιερές Ακολουθίες της Κυριακής 20/06 και της Δευτέρας 21/06, θα προστεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.