Αρχική ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η «Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM» πάει τους πιστούς σε Τήνο και...

Η «Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM» πάει τους πιστούς σε Τήνο και Ιεροσόλυμα

1491
0

Δύο προσκυνηματικές ευκαιρίες για το νησί της Τήνου προσφέρει ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία» στους ακροατές κατά τη διάρκεια του Ιουλίου. Η πρώτη  αφορά σε μια ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή που θα γίνει το Σάββατο 20 Ιουλίου στην Μεγαλόχαρη και η δεύτερη σε μια τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή που θα γίνει από τις 20-22 Ιουλίου. Σε αυτήν οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν στην Μεγαλόχαρη, στις Ιερές Μονές Κεχροβουνίου, Κυρίας των Αγγέλων και  Αγίας Τριάδος. Θα επισκεφθούν το χωριό Πύργος, το σπίτι του Γιαννούλη Χαλεπά , το μουσείο μαρμαροτεχνίας και τη Χώρα.

Επίσης ο Ραδιοφωνικός μας Σταθμός πραγματοποιεί προσκύνημα στην Αγία και Ευλογημένη Γη των Ιεροσολύμων από 1 – 5 Αυγούστου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε όλα σχεδόν τα Πανάγια Προσκυνήματα και να τελέσουμε, μεταξύ άλλων, την Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 210-4118602.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.