Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας η κα Κυριακή Μπουρδάκου

Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας η κα Κυριακή Μπουρδάκου

972
0

Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας αναλαμβάνει η δημοτική σύμβουλος Κυριακή Μπουρδάκου,που εξελέγη με το συνδυασμό του γιατρού Νικολάου Βλαχάκου “Πειραιάς Πολη Πρότυπο” στις δημοτικές εκλογές του περασμένου Μαίου

Ακολουθεί η δήλωση της Εντεταλμένης Συμβούλου Δημοτικής Αστυνομίας,κας Κυριακής Μπουρδάκου για την ανάληψη των καθηκόντων της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον επικεφαλής του συνδυασμού μας ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ κ. Νικόλαο Βλαχάκο που μου έκανε την τιμή να με προτείνει ως Εντεταλμένη Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας καθώς και το Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη που έκανε αποδεκτή την πρόταση. Έχουσα πλήρη επίγνωση της ευθύνης της θέσης, τους διαβεβαιώ πως θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, πάντα με γνώμονα το καλό της πόλης μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Πειραιωτών. Απευθυνόμενη στους Πειραιώτες, θέλω να τους καλέσω να σταθούν αρωγοί στο έργο της Δημοτικής Αστυνομίας στο μέτρο της ατομικής τους ευθύνης και να τους ζητήσω να ασκήσουν γόνιμη κριτική. Δηλώνω αισιόδοξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.