Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά : Συνάντηση με τη νέα αντιπεριφερειάρχη Στ.Αντωνάκου για τρέχοντα...

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά : Συνάντηση με τη νέα αντιπεριφερειάρχη Στ.Αντωνάκου για τρέχοντα θέματα της πόλης

1065
0
Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Ν. Μανεσιώτης με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Στ. Αντωνάκου, στην οποία παρευρέθηκαν η Β’ Αντιπρόεδρος κ. Μ. Πιττάκη, ο Γ’ Αντιπρόεδρος κ. Ε. Κορκίδης, ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Θ. Καπράλος, ο Ταμίας κ. Α. Μασουρίδης και ο σύμβουλος της Αντιπεριφερειάρχη κ. Θ. Ανδρίτσος.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αντιπεριφέρειας Πειραιά με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς, για ζητήματα που αφορούν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και άλλα θέματα της πόλης που είναι συνυφασμένα με την πειραϊκή επιχειρηματικότητα, τη βιωσιμότητα και την εύρυθμη λειτουργία των πειραϊκών επιχειρήσεων.
Ειδικότερα, τέθηκε προς συζήτηση η εξέλιξη του έργου δημιουργίας της Ιπποδάμειας Κεντρικής Αγοράς Τροφίμων στο παλαιό αμαξοστάσιο της ΣΤΑ.ΣΥ., η ανάγκη εκπόνησης μιας νέας κυκλοφοριακής μελέτης για τον Πειραιά, η πορεία των έργων έλευσης του τραμ και του μετρό στον Πειραιά, όπως επίσης και ο έγκαιρος σχεδιασμός και προγραμματισμός ελκυστικών δράσεων και γιορτινών εκδηλώσεων για την προσέλευση καταναλωτών την περίοδο των γιορτών και για την προβολή της πόλης μας.
Ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και αμφότερες οι πλευρές τόνισαν την σημασία συνέχισης της στενής εποικοδομητικής συνεργασίας και επικοινωνίας της Αντιπεριφέρειας Πειραιά και του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, με σκοπό την ανάδειξη, την δραστηριοποίηση του Πειραιά και την τόνωση της τοπικής μας αγοράς.
 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.