Αρχική ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Δήμος Πειραιά, ΚΟ.Δ.Ε.Π. και «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συγκεντρώνουν...

Δήμος Πειραιά, ΚΟ.Δ.Ε.Π. και «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συγκεντρώνουν Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά του Πειραιά!

268
0

 

Συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων δώρων στον Πειραιά

το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου

Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς, αδυνατούν να προσφέρουν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε παιδί περιμένει.

 

Για αυτό  ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ!!!

 

Ο Δήμος Πειραιά και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά σε συνεργασία με το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», διοργανώνουν δράση συγκέντρωσης Χριστουγεννιάτικων δώρων, ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς το Χριστουγεννιάτικο δώρο του.

 

Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά (ισόγειο Δημαρχείου) στην πλατεία Κοραή.

Τα δώρα που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά του Πειραιά είναι παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Μια ακόμη σημαντική κοινωνική δράση από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με την ΚΟ.Δ.Ε.Π. Αυτό το Σάββατο συγκεντρώνουμε στο Γραφείο Εθελοντισμού, στην πλατεία Κοραή, παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά, προκειμένου να τους προσφέρουμε χαρά τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο που διανύουμε.  Και με αυτή την πρωτοβουλία στέλνουμε ένα μήνυμα για τη σημασία της προσφοράς και είμαι βέβαιος πως οι Πειραιώτες θα ανταποκριθούν και σε αυτή την ενέργεια, δείχνοντας την  αλληλεγγύη που τους διακρίνει».

Η Αντιπρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Σούλα Λεωτσάκου, σε δήλωσή της, ανέφερε:

«Και τα εφετινά Χριστούγεννα κανένας στον Πειραιά δεν θα νιώθει μόνος!

Εξαίρεση δεν αποτελούν φυσικά τα παιδιά του Πειραιά, στα οποία «ανήκει» η γιορτή των Χριστουγέννων, καθώς όλα περιμένουν το καθιερωμένο δώρο από τον Αϊ Βασίλη. Είναι χρέος μας λοιπόν, να μην αφήσουμε ούτε ένα παιδί χωρίς το Χριστουγεννιάτικο δώρο του.

Γι΄ αυτό σας καλούμε όλες και όλους, στη δράση συγκέντρωσης παιδικών Χριστουγεννιάτικων δώρων που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», προκειμένου να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι τα Χριστούγεννα πρωτίστως είναι γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.