Αρχική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Ο. Χανιά 1-4 Ολυμπιακός

Α.Ο. Χανιά 1-4 Ολυμπιακός

1540
0

Σαν σίφουνας πέρασε ο Ολυμπιακός απο τα Χανιά νικώντας με 4-1 τον τοπικό Α.Ο. και έτσι είναι με το ένα πόδι στους 8 του κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 8 οταν ο Γκέσιος με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκόρ μετά απο λανθασμένη απομάκρυνση του Στέφανου Καπίνο.

Στο 22 ήρθε το 1-1 για τον Ολυμπιακό οταν και ο Κολοβός πάσαρε στον Σεμπά κι εκείνος έδωσε στον Καμπιάσο που έκανε φοβερή προσποίηση για να καταλήξει η μπάλα στον Ερνάνι. Ο τελευταίος με αριστερό φαλτσαριστό (με το εξωτερικό του ποδιού) σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 39΄ήρθε η ολική ανατροπή με τον Κολοβό να είναι ο σκόρερ και ο Σεμπά ο παίκτης που έδωσε την πάσα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ελίχθηκε υπέροχα από αριστερά περνώντας ανάμεσα από δύο αντιπάλους και σουτάροντας διαγώνια με το αριστερό.
Στο 54′ Τσιμίκας μπήκε στην περιοχή από αριστερά και σέντραρε έξοχα στο ύψος της μεγάλης περιοχής όπου ο Πάρντο ήρθε για να πιάσει μόνος το δυνατό σουτ και να στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
54’ Στην εξέλιξη της προηγούμενης φάσης η μπάλα κατέληξε στον Σεμπά (ύστερα από λάθος του Παγώνη) που ξεπέρασε τον πορτιέρο των Χανίων ωστόσο ήταν πλάγια και αριστερά και το πλασέ του προς την άδεια εστία πρόλαβε αμυντικός λίγο πριν από τη γραμμή.
Το 3-1 για τους νταμπλούχους ηρθε στο 86’με τον Σεμπά να περνάει και τον τερματοφύλακα και να πλασάρει σε άδεια εστία.Το παιχνίδι έκλεισε με γκολ του Γιάννη Μανιάτη ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό αριστερό πλασέ κάνοντας το 4-1 στην πρώτη του εμφάνιση μετά απο 10 μήνες.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μασάντο, Τσούτσης, Ν. Νύκταρης (61’ Μπουζούκης), Γκέσιος (77’ Μ.Νύκταρης), Δεινόπαπας (46’ Λίτα), Ρίκκα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο (72’ Σάλιακας), Σιόβας, Αυλωνίτης, Τσιμίκας, Καμπιάσο (80’ Μανιάτης), Ζντιέλαρ, Κολοβός, Πάρντο (87′ Πουλίδο), Ερνάνι, Σεμπά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.