Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αυτοί ειναι οι 2 Αλβανοί βαρυποινίτες που απέδρασαν απο το λιμάνι του...

Αυτοί ειναι οι 2 Αλβανοί βαρυποινίτες που απέδρασαν απο το λιμάνι του Πειραιά

3677
0
 Συνεχίζουν να διαφεύγουν δυο από τους τέσσερις που απέδρασαν χθες το βράδυ κατά τη μεταγωγή τους από τον Κορυδαλλό στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» στον Πειραιά.

Οι δυο καταζητούμενοι είναι Αλβανοί βαρυποινίτες που εκτίουν ποινές ισόβιας κάθειρξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εξ αυτών είναι ο 35χρονος Χαλίλι Τζουλιάνο ή «Νίκο», που το 2011 είχε εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος ομοεθνή του στην Πελοπόννησο.Τη στιγμή του φόνου, το θύμα ήταν μαζί με το μόλις 2 ετών παιδί του, το οποίο ο Αλβανός εκτελεστής, και εδώ και μερικές ώρες δραπέτης, δεν είχε διστάσει να δολοφονήσει κόβοντας του τον λαιμό με μαχαίρι.

Φωτογραφία τους δημοσιοποίησε η εφημερίδα Μακελειό.Πάλι απο την ίδια εφημερίδα αναφέρεται το εξης : Στην ομάδα των δραπετών που απέδρασαν το βράδυ της Τετάρτης, φέρεται να ήταν και οι Ντόντζι Αλφόνσο  και Λουίτζι Πέτρις, που κατηγορούνται για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και οι δύο έχουν καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.